NEWS
Best of Poreč

Dodatna izvedba predstave “I živjele su sretno…?” na 12. Zlatnom zubu

Scena Gorica_I živjele su sretno
22.02.2019. 18:59; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Dodatna izvedba predstave “I živjele su sretno…?” na 12. Zlatnom zubu

Zbog velikog interesa za predstavu I živjele su sretno…?, koja se u prvom terminu popunila u svega nekoliko dana, Pučko otvoreno učilište Poreč organizira dodatnu izvedbu 1. ožujka u 17:30 u programu 12. Zlatnog zuba, festivala komedije i smijeha. 

Riječ je o predstavi Scene Gorica u kojoj se dekonstrukcijom svima poznatih bajki poput Trnoružice i Pepeljuge propituje instituciju braka u 21. stoljeću, u kojemu je razvod postao gotovo svakodnevna pojava. Likovi iz bajki svoju vječnu ljubav pronalaze na kraju priče, no nikad ne vidimo što se događa nakon sretnog kraja.

Predstavu donosi u potpunosti ženska ekipa – u režiji Frane Marije Vranković I živjele su sretno…? igraju glumice Jelena Hadži Manev, Mia Krajcar, Doris Pinčić Rogoznica / Katarina Baban i Selma Mehić, dok je autorica teksta Nina Horvat.

Ukupni se broj izvedbi na 12. Zlatnom zubu tako popeo na njih dvanaest, a kako je interes za predstave zaista velik zainteresirani se pozivaju da svoja mjesta rezerviraju na vrijeme preko online rezervacijskog sustava porečkog Učilišta na poveznici rezervacije-poup.hr. Kako nitko ne bi ostao bez svoje ulaznice, uz dodatne izvedbe, u prodaji su i pomoćna sjedala, na blagajni kazališta bez rezervacije.

12. Zlatni zub počinje dvjema izvedbama predstave SHAKEspeare na EXit Teatra Exit 26. veljače, dok je svečano otvorenje natjecateljskog dijela programa uz Porečke delfine, fritule i predstavu Furbaćona 2 INK – Gradskog kazališta Pula na rasporedu 28. veljače. Program festivala komedije i smijeha koji u Poreču traje do 10. ožujka dostupan je na web stranicama Učilišta www.poup.hr te na društvenim mrežama.

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani