NEWS
VALFRESCO sredina

Dobar vikend za stolnoteniski klub Jadran Poreč

IMG_4293
23.10.2022. 17:07; ; Početna / Sport i rekreacija / Dobar vikend za stolnoteniski klub Jadran Poreč

Ovoga vikenda muška i ženska ekipa STK Jadrana morala je u gostovanja kako bi odigrali svoje utakmice u 1. HL – zapad. Ženska ekipa je otišla u Stubičke toplice kod STK Stubaki dok muška u Dugu Resu i Ogulin.

Cure su utakmicu dobile laganim rezultatom od 4:0.
Nastupile su u sljedećoj postavi: Lukez Ana, Šantek Leona i Arlović Mateja.

Cure su trenutno šeste u ukupnom poretku. Već sljedećeg vikenda (29.10 u 11h u Dvorani Žatika) nastupaju pred domaćom publikom gdje im u goste dolaze STŠK Dugo Selo i STK Sveta Nedjelja – Novaki.

Muška ekipa je prvu utakmicu igrala protiv STK Duge Rese.
Za Jadran su nastupili: Antolović Johannes Karlo, Jardas Ivan i Španić Leon.
U Dugoj Resi smo imali dramatičnu utakmicu i borbu gdje je čak mečeva o pobjedniku odlučivalo se u petom setu. Nažalost nakon duge borbe od 4 sata STK Jadran je poražen rezultatom 4:3. Nakon toga je slijedilo gostovanje u Ogulinu. Dečki su još uvijek imali snage u sebi te su taj meč dobili rezultatom 4:2. Muška ekipa je trenutno peta u ukupnom poretku. I dečke slijedeći vikend očekuju novi dvoboji gdje im u goste dolazi STK Marathon Zagreb i STŠK Dugo Selo.

Zaželimo dobru borbu i puno sreće muškoj i ženskoj ekipi u nastavku te svi željni dobrog stolnog tenisa mogu doći pogledati mušku i žensku ekipu 29.10 s početkom u 11 sati u Dvorani Žatika.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna