VALFRESCO S-170422

Do 4. listopada pojačan zajednički nadzor Carinske i Porezne uprave na području cijele Hrvatske

01.10.2020. 09:18; ; Početna / Obavijesti / Do 4. listopada pojačan zajednički nadzor Carinske i Porezne uprave na području cijele Hrvatske
carina-kontrola

U razdoblju od 1. do 4. listopada 2020. ovlašteni službenici Ministarstva financija, Carinske uprave u suradnji s Poreznom upravom provode pojačane nadzore fiskalizacije na cjelokupnom području Republike Hrvatske.

U sklopu redovnih nadzornih aktivnosti ovlašteni službenici Ministarstva financija, Carinske uprave u suradnji s Poreznom upravom provode pojačane nadzore fiskalizacije na cjelokupnom području Republike Hrvatske u svrhu sprječavanja sive ekonomije i zaštite Državnog proračuna i poreznih obveznika koji uredno ispunjavaju svoje porezne obveze. Pojačane nadzore provode ovlašteni službenici obiju Uprava samostalno, ali i u suradnji s drugim nadzornim službama.
 
Pojačane nadzorne aktivnosti provodit će se u razdoblju od 1. do 4. listopada 2020. godine.
 
Uz pojačane nadzore fiskalizacije provodit će se i postupci praćenja izdavanja i fiskaliziranja računa putem mobilnih uređaja u realnom vremenu.
 
Pozivamo sve građane kao i pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost da prijave sve nepravilnosti s kojima se susreću putem besplatnog telefona 0800-1222 ili putem e-maila [email protected] .

Print Friendly, PDF & Email