NEWS

Do 10.2.2023. otvorene prijave za novi ciklus projekta “Dam-daš”

dam-das-2-1650x550
03.02.2023. 19:22; ; Početna / Obavijesti / Do 10.2.2023. otvorene prijave za novi ciklus projekta “Dam-daš”

Nakon uspješno provedenog prvog ciklusa radionica iz volonterskog projekta „Dam-daš“, Gradska knjižnica Poreč poziva sve zainteresirane građane, stare, ali i buduće volontere, da se uključe u nastavak projekta te da svojom voljom, znanjem i vještinama, pridonesu kreiranju drugog zimskog ciklusa.

Kroz projekt „Dam-daš“ Gradska knjižnica Poreč otvorila je svoja vrata brojnim zainteresiranim građanima, te je oko tristotinjak radionica, od 2009. godine do danas, pohađalo više od 3 000 polaznika zahvaljujući upravo društvenoj angažiranosti brojnih vrijednih volontera. Nastavkom projekta porečka knjižnica organizirala bi dio volonterskog programa i u okolnim lokalnim središtima, kako bi se i zainteresiranim građanima iz udaljenih mjesta omogućilo sudjelovanje u aktivnostima koje za cilj imaju promicanje cjeloživotnog učenja.

Vaše prijave, s nazivom i opisom radionice koju biste voljeli održati, dostavite najkasnije do 10. veljače 2023. godine mailom na [email protected] ili osobno u Knjižnicu. Gradska knjižnica Poreč zadržava pravo odabira i kreiranja programa te organizacije mjesta održavanja radionica.

 

Print Friendly, PDF & Email