NEWS

DND Poreč nastavlja i ove jeseni sa Hižicom punom priča u Fuškulinu

DSCN9629
01.09.2020. 13:30; ; Početna / Obavijesti / DND Poreč nastavlja i ove jeseni sa Hižicom punom priča u Fuškulinu

Dragi roditelji i djeco s područja Mjesnog odbora Fuškulin,

Veselimo se jer možemo najaviti nastavak našeg projekta Hižica puna priča, koji smo započeli proljetos u partnerstvu s Gradskom knjižnicom Poreč i uz aktivno sudjelovanje Mjesnog odbora Fuškulin te uz financijsku podršku Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva iz Fonda istarskih gradova i općina.

U četvrtak 10. rujna u 18 sati na rasporedu je radionica oslikavanja kućice za knjige, koja ostaje u MO Fuškulin za trajno korištenje djeci i odraslima koji vole knjige. U radionicu će djecu uvesti pričom Dubravka Stevanović, a likovni dio odvijat će se pod vodstvom likovne umjetnice Marine Dželalije Jakominić.

Druga u nizu od četiri preostale radionice, koju smo nazvali Marenda iz boške slijedi već u subotu 12. rujna.  Opskrbit ćemo djecu kanticama, a Ana Pavić iz Fuškulina povest će ih u branje jestivih plodova u obližnju šumu točno u 10 sati. Nakon što se vrate iz berbe, pripremit ćemo marendu uz priču iz škrinjice Dubravke Stevanović.

Molimo roditelje da prijave djecu za sudjelovanje najkasnije do utorka, 8. rujna za obje radionice, kako bismo sve pripremili na vrijeme, mailom na [email protected] ili na mobitel 0911133334

Napominjemo da su radionice namijene prvenstveno djeci koja žive na području Mjesnog odbora Fuškulin. 

Preostale dvije radionice bit će na vrijeme najavljene, a slijede krajem rujna i početkom listopada.

Vidimo se u Fuškulinu!

Print Friendly, PDF & Email