NEWS

Dječji karneval u Poreču 2005.

05.02.2005. 00:00; ; Početna / Novosti / Dječji karneval u Poreču 2005.
234PICT1589_m.jpg

Karneval organiziran u dva dijela, za predškolski i školski uzrast, započeo je već nešto poslije 10 sati, kada su se djeca, okupljena ispred donjeg vrtića Radost, uputila kroz Viale preko Trga Joakima Rakovca Vukovarskom ulicom do dvorane Veli Jože. Na žalost, organizator se nije pobrinuo da u vrijeme prolaska povorke djeci i roditeljima osigura siguran prolaz, pa su se cestom istovremeno kretala djeca, roditelji, automobili i kamioncini. Zbog čega je to tako moralo biti, vjerojatno nikome nije bilo jasno, a sreća je da je povorka od 400-injak djece sretno prošla sve semafore i pješačke prelaze.

Sve pohvale zaslužuju tete porečkih vrtića, članovi društva Naša djeca Poreč i ostali, koji su svojim trudom omogućili najmlađima veselo maskirano druženje i pustne krofne koje su djeca zadovljno "počistili".

Ostaje naša opaska, osim propusta oko organizacije prometa, i na čudan odabir muzike ispred same dvorane – mislimo da djeca starosti do 6 godina ipak ne shvaćaju Gustafe i da postoji brdo kvalitetnih dječjih pjesama koje su mogle biti puštane na razglasu povodom dječjeg karnevala, ili su se mogli postaviti mikrofoni iznad "Porečkih Delfina" koji su svojom kvalitetnom svirkom dodatno obogatili karneval, te istu svirku iz dvorane prenositi i vani.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email