VALFRESCO S-170422

Dječje igralište u ulici I.Andrića – NAJ IGRALIŠTE 2009.

24.09.2009. 00:00; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Dječje igralište u ulici I.Andrića – NAJ IGRALIŠTE 2009.
373ULICA_IVE_ANDRICA.jpg

U predvorju kazališne dvorane POUP Poreč, jučer, 22.rujna realizirane su i posljednje prigodne aktivnosti obilježavanja Europskog tjedna kretanja, čijem se obilježavanj pridružio po prvi put i Grad Poreč.

Objavljeni su rezultati natječaja za izbor Naj igrališta u 2009. god.-po izboru djece Poreča. Tako je naj igralište u 2009. godini, dječje igralište u ulici Ive Andrića. Zamjenica gradonačelnika Nataša Basanić – Čuš, proglasila je i predala prigodnu ploču tajniku mjesnog odbora u kojem se igralište nalazi, Serđu Rakovcu. Ploča koja će krasiti to igralište napravljena je po crtežu Maje Jugovac, učenice Osnovne škole Poreč.

Tijekom sljedećeg tijedna ploča će uz prigodni program i uz prisustvo djece, biti postavljena na najomiljenijem dječjem igralištu.
Na foto izložbi Objektivom mladih – Europski tjedan kretanja u našem gradu izloženi su radovi mladih porečkih autora, polaznika srednjih škola: Nikole Bonića, Matea Filipovića i Roberta Marića. Izložbu je moguće posijetiti do 25. rujna u periodu od 18.00 do 20.00 sati.

Ured Grada Poreča

Print Friendly, PDF & Email