NEWS

Djed Mraz jučer i danas posjetio porečke vrtiće na radost i iznenađenje svih mališana

Crvenkapica2
16.12.2020. 18:21; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Djed Mraz jučer i danas posjetio porečke vrtiće na radost i iznenađenje svih mališana

Ove godine, u nešto drugačijem izdanju, poštujući sve propisane epidemiološke mjere i uvjete, Djed Mraz je djecu svih porečkih dječjih vrtića i njihovih područnih odjela – Radost, Paperino, Crvenkapica i 10 dalmatinac iznenadio došavši u dvorišta njihovih ustanova. Bilo je tu smjeha, veselja, pjevanja i plesanja u prigodnim programima koje su mališani sa svojim odgajateljicama pripremili, te puno fotografiranja. Tako su porečki vrtićarci primili svoje poklon paketiće, a slijedi još podjela učenicima nižih razreda osnovnih škola koji će poklone dobiti u petak, a sa poznatim se djedicom vidjeti putem video linka.

Poklon pakete ovih dana dobivaju i mališani koji ne pohađaju vrtiće, a dijele ih patuljčice u paviljonu u parku Matije Gupca gdje je inače centar Adventa Poreč. Podsjetimo, podjela paketića inače se održava se u sklopu Porečke bajke, koja je sastavni dio bogatog programa Adventa Poreč, ali koji se ove godine zbog epidemiološke situacije odvija u drugačijem izdanju. Poklon pakete ove će godine dobiti 1.400 porečkih mališana.

Grad Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email