NEWS

Dječji tjedan u Vižinadi: Vesela i edukativna iskustva za djecu

387776407_837323445062948_1317224342659538300_n
12.10.2023. 00:02; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Dječji tjedan u Vižinadi: Vesela i edukativna iskustva za djecu
Dječji tjedan u Vižinadi protekao je u veselom i edukativnom ozračju. Organizirane su brojne aktivnosti koje su djeci omogućile maksimalno uživanje.
 
Jedna od atraktivnih aktivnosti bila je lutrija igračaka koja se održala u vrtiću u Vižinadi. Mališani su imali priliku sudjelovati u ovoj zabavnoj igri te su s oduševljenjem birali svoje nagrade.
Osim toga, djeca su imala priliku izraziti svoje mišljenje kroz pisanje poruka odraslima. Ova kreativna aktivnost poticala je dječju maštu i izražavanje, pružajući im priliku da se izraze na svoj način.
 
Jedna od važnih tema kojom su se djeca upoznala tijekom Dječjeg tjedna bila je humanitarnost. Organizirana je akcija pod nazivom “Šareni hodnici” koja je imala za cilj prikupljanje knjiga i slikovnica za djecu u bolnicama. Mališani su tako naučili važnost pomaganja drugima i osjetili radost darivanja.
 
Tijekom ovog tjedna, djeca su također imala priliku upoznati se s tradicionalnim igrama. Aktivnosti boćanja i kuglanja omogućile su im da se upuste u igru i nauče nešto novo o ovim tradicionalnim sportovima.
 
Kod organizacije Dječjeg tjedna vodilo se računa da svakako budu zastupljene i sportske aktivnosti, pa su maleni polaznici vrtića u Vižinadi imali tjedne vježbe pod nazivom Sa Zeusom do Olimpa, u organizaciji Kickboxing klub ZEUS Vižinada, a članovi kluba su se jednako tako pobrinuli da posljednji dan Dječjeg tjedna prođe u znaku šetnje i tradicionalnih igara pod nazivom
Tornajmo dicu Šantoma!
 
Dječji tjedan u Vižinadi bio je pun raznolikih aktivnosti koje su djeci pružile ne samo zabavu, već i edukaciju.
 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email