NEWS

DJEČACI KOŠARKAŠKOG KLUBA POREČ POBIJEDILI EKIPU PULE 1981 – EKIPA MINIBASKETA OSVOJILA TURNIR SV. NIKOLE U ROVINJU

412108736_877480994384948_6746397419230289503_n
18.12.2023. 13:21; ; Početna / Sport i rekreacija / DJEČACI KOŠARKAŠKOG KLUBA POREČ POBIJEDILI EKIPU PULE 1981 – EKIPA MINIBASKETA OSVOJILA TURNIR SV. NIKOLE U ROVINJU
Protekli Vikend donio je u KK Poreč pregršt utakmica i puno uzbuđenja.
U subotu, 16.12., u jačoj jakosnoj skupini dječaka Županijske lige, dječaci KK Poreč ‘protutnjali su’ terenom i s lakoćom pobijedili ekipu Pule 1981.
No, više od toga, bila je to utakmica zajedništva, ekipne igre, mnoštva ‘akcija’ gdje su dječaci KK Poreč, od kojih neki još članovi mini basket ekipe, pokazali zrelost i napredak u ekipnoj igri.
Trener Marko Dojkić na terenu je ‘rotirao’ cijelu ekipu od 11 igrača, tako da su svi dobili šansu za igru. Čestitke igračima i treneru!
 
KK POREČ : KK Pula 1981:  74 : 35
 
Za KK Poreč nastupili su: Nikolas ARKLINIĆ MILJANOVIĆ, Ivan BENKOVIĆ, Raul GLAVIĆ LAKIĆ, Marin GLAVINA, Samuel KMET, Adrian LJUBOVIĆ, David PEŠELJ, Toni PLAČKO, Rocco RADIĆ, Mate SAMBRIŠ, Erdi ZENUNI. Trener Marko DOJKIĆ.
***********************************************************************
U nedjelju, 17. 12., na poziv KK Rovinj, prisustvovali smo na već tradicionalnom Minibasket Turniru Sv. Nikole u Rovinju.
 
Od 6 ekipa na Turniru, uz odigrane 3 utakmice: sa KK Rovinj-cure, KK Pula 1981, te u finalu s KK Rovinj, naša je ekipa minibasketa, neporažena, osvojila 1. mjesto na Turniru. Čestitke ekipi i treneru Marku DOJKIĆU. Time je ponovljen uspjeh na tom turniru generacije iz 2019. godine s trenerom Igorom Valićem.
Na Turniru, u pauzi među utakmicama, održala su se individualna natjecanja u poligonu i u šutiranju. U oba natjecanja, naši su igrači bili vrlo uspješni i došli do polufinala i finala, a Ivan BENKOVIĆ osvojio je natjecanje u poligonu i nagrađen je peharom.
 
U individualnim natjecanjima sudjelovali su: Samuel KMET, David PREBEG, Petar HRVATIN, Tin POROPAT, Alek VOJINOVIĆ te Ivan BENKOVIĆ.
Za ekipu minibasketa na Turniru nastupili su: Ivan BENKOVIĆ, Petar HRVATIN, Tim ISOVIĆ, Andrea JAKUS, Erik KELER, Samuel KMET, Matej LEGOVIĆ, Vincent MARKOVSKI, Tomas PALJUH, Tin POROPAT, David PREBEG, Alek VOJINOVIĆ. Trener: Marko DOJKIĆ
 
Turnir su popratili i navijali roditelji i članovi KK Poreč od ranih jutarnjih sati. Hvala Košarkaški klub Rovinj na pozivu i čestitke za organizaciju. Veselimo se druženju dogodine!
**********************************************************************
U četvrtak, 21.12., KK Poreč organizira tradicionalno druženje Kluba za kraj godine, te poziva sve članove, roditelje, prijatelje Kluba na druženje uz košarku!
 
KK POREČ
 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email