NEWS
Ljeto u Funtani

Djeca udruge Studio MOT 08 predstavila svoj rad u porečkom kazalištu

diamonds
16.06.2016. 22:25; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Djeca udruge Studio MOT 08 predstavila svoj rad u porečkom kazalištu

Studio za izvedbene umjetnosti MOT 08 i ove je godine oduševio roditelje, noniće, prijatelje, i sve ljubitelje plesa  svojom završnom produkcijom koja se održala u petak poslijepodne, 11.06.2016. u kazalištu Pučkog otvorenog učilišta Poreč.

Djeca Udruge, njih 120, članovi plesnih skupina Diamonds, Angels, Twinle, Simple, Kids, Storm, Magic i Step up kroz revijalni program pokazali su što su sve ove godine radili i s kojim su se koreografijama predstavili tijekom godine na međunarodnim i državnim natjecanjima te osvojili čak 30 odličja.

Ponosni na brojne osvojene pehare i medalje, na još  jednu uspješnu godina rada, plesanja i druženja ,  na usvojeno  znanje i napredak djece koji je iz godine u godinu veći, na njihovu povezanost i podršku koju pružaju jedni drugima ponovno smo imali prilike uživati u njihovom veselju, sreći i ispunjenosti ljubavlju prema plesu.

Profesionalizam, ozbiljnost i timski rad pod vodstvom voditeljica Josipe Kalac, Stele Đujić, Aleksandre Hodak i naše vjerne volonterke, plesačice i pomoćnice na svim natjecanjima  ali i redovitim treninzima Chiare Pisak ponovno je zablistao na pozornici.

Prepuni emocija na kraju programa djeca i mladi  Udruge dobili su na dar slikovnicu „Lavov san“ koju je ove školske godine izdala Udruga, a koja je proizašla iz novogodišnje priredbe Udruge. Ova slikovnica je trajna uspomena i zahvala djeci na vremenu provedenom u Udruzi.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email