NEWS

Djeca mlađe školske dobi zavirila u svijet zanimanja

Knjiznica djeca 2
03.11.2023. 20:29; ; Početna / Gospodarstvo / Djeca mlađe školske dobi zavirila u svijet zanimanja

Ukoliko su se djeca ikada zapitala što odrasli rade dok su oni u vrtićima i školama, upravo iz toga razloga je održana radionica na kojoj su mogli zaviriti u svijet zanimanja. Među brojnim poslovima s kojima su se mogli upoznati, od uslužnih djelatnosti, znanosti i umjetnosti do zdravstva, sporta i najrazličitijih zanata, zasigurno su prepoznali zanimanja svojih roditelja i ljudi s kojima se susreću u svakodnevnom životu.

Među mnoštvom zanimljivih činjenica koje su na radionici naučili, djeca su mogla pronaći obilje inspiracije i maštati o poslovima kojima bi se mogli baviti kad odrastu. Možda baš oni budu novi mali veliki poduzetnici.


Navedena radionica je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2023. koju već šestu godinu organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, kojima se zahvaljujemo.

Grad Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email