NEWS

Djeca iz DNDa Poreč posjetila Dom za starije

DND2
03.04.2024. 22:18; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Djeca iz DNDa Poreč posjetila Dom za starije

Korisnike Poludnevnog boravka pri porečkom Domu za starije i nemoćne osobe Poreč posjetila su danas djeca koja polaze Likovni laboratorij DND-a zajedno s voditeljicom Marinom Dželalija Jakominić.
Likovni laboratorij DND-a mjesto je kreativnosti djece, a lijepi radovi koje su poklonili korisnicima to i dokazuju.

 – Ovo su zajednički radovi polaznika Likovnog laboratorija pa smo ih odlučili donirati Domu. Drago nam je da vidimo da su i korisnici Poludnevnog boravka jako kreativni pa se nadamo da ćemo u nekoj prilici moći organizirati i zajedničke kreativne radionice – rekla je voditeljica  Marina Dželalija Jakominić.

– Povezivanje djece i mladih sa starijim osobama i jačanje suradnje među generacijama jedan je od ciljeva naše ustanove. Drago nam je da nam djeca i mladi rado dolaze i da imaju otvoren odnos prema starijima jer tako zajednica u kojoj živimo postaje humanija i otpornija na rizike modernog vremena. Veselimo se ponovnom susretu s djecom iz Likovnog laboratorija DND-a i sigurni smo da će zajednički kreativan rad mladih i starijih, uz likovne radove, najstarijim i najmlađim stanovnicima našega grada donijeti i lijepa sjećanja, istaknula je Ravnateljica Doma Sandra Ćakić Kuhar.   

Korisnici Poludnevnog boravka pohvalili su djecu i njihove radove te su izrazili zadovoljstvo posjetom koji im je uljepšao dan. Prenijeli su djeci kako su jako zadovoljni načinom na koji provode svoje vrijeme u Poludnevnom boravku uz uvijek ljubazno osoblje: medicinsku sestru Irene i njegovateljice Sonju i Vesnu.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email