DJ LUCA DONZELLI i MAR- T zvijezde ekskluzivnog Halloween party-a u Zagrebu

VIZUAL (2)
26.10.2021. 18:04; ; Početna / Lifestyle / Zabava / DJ LUCA DONZELLI i MAR- T zvijezde ekskluzivnog Halloween party-a u Zagrebu

Samo nekoliko dana dijeli nas od jedne od najpopularnijih svjetskih noći koja diže mrtvace iz grobova, izvlači vampire iz tame i poziva vještice na ples na njihovim ulaštenim metlama. Posebnu čar donosi nam ekskluzivni halloween party u organizaciji BSH Events – Dia de los muertos koji u subotu, 30. listopada od 16 sati do ponoći u Studiju 3 Jadran filma obećaje vrhunski glazbeni program, spektakularnu scenografiju i nezaboravan provod. Sva dosadašnja izdanja ovog omiljenog halloween partija bila su rasprodana do posljednjeg mjesta, a na ovogodišnjem, trećem po redu Dia de los muertos renomirane izvođače predvode popularni talijanski DJ Luca Donzelli i španjolska zvijezda MAR-T koji će nastupiti zajedno. Tu su i domaće snage Dea Tosh, Pablo Panda, Mony, Aldo Morro i Yakka.

Svi posjetitelji moraju imati EU COVID digitalni certifikat ili negativan test. Testiranje je moguće i na samom ulazu na događaj. 

Velika strast i istančan stil oduvijek su obilježavali Lucu Donzellija koji je svoje prve korake u svijetu glazbe napravio s dvadeset godina. Zahvaljujući kvalitetnim setovima i originalnosti ideja ubrzo je osvojio srca publike te postao rezident DJ u brojnim talijanskim klubovima. Suradnja s Mar-T-om, vlasnikom popularnog Wow label-a, Lucu i njegove zadivljujuće studijske ideje dovodi do velikih važnih međunarodnih glazbenih pozornica poput Sonar Week -a u Barceloni. Luca iz godine u godinu niže uspjeh za uspjehom te je jedan od rezident DJ-a u popularnom klubu Amnesia na Ibizi te je rado viđeni gost na prestižnim događajima kao što su EGG u Londonu, Cocobeach u Parizu i brojni drugi. Njegov fascinantni stil iza konzole te vrhunski hitovi koje izvode i podržavaju najbolji DJ -i na svijetu još je jedan razlog zbog kojeg nestrpljivo iščekujemo njegov nastup u Zagrebu.

Mar-T u glazbu se zaljubio odrastajući u malom španjolskom gradu Sitgesu u blizini Barcelone. DJ i producent je od davne 1995. godine, a od 1999. i jedan od rezidenta najstarijeg i najpoparnijeg kluba Amnesia na Ibizi. Tijekom godina njegova kvaliteta i jedinstvenost doveli su ga do najvećih glazbenih pozornica diljem svijeta. Mar-T- jevi DJ setovi razotkrivaju njegov hedonistički i senzualni duh te stvaraju nezaboravnu atosferu koju s nestrpljenjem očekujemo.

Ekskluzivna zagrebačka noć tako će biti ispunjena najpoznatijim svjetskim hitovima, a atraktivna scenografija i posebno uređeni prostor Studija 3 Jadran filma vode nas na uzbudljivo Halloween putovanje.

Vještice, demoni, vampiri, mrtvaci i stravična stvorenja kojih se svi pribojavamo kada ostanemo sami u mraku, zaplesat će uz najpoznatije hitove zaista vrhunskih izvođača stoga pripremite originalne maske i ne propustite najuzbudljiviji izlazak koji ste ikad doživjeli.

Ulaznice za halloween party Dia de los muertos dostupne su u sustavu Entrio.hr na poveznici https://www.entrio.hr/event/bsh-presenta-dia-de-los-muertos-2021-9997

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email