DI SI, GENERACIJO ! 14.ožujka 2020. Denis & Denis, Le Monde Band, Retro DJ’s i još puno toga!!!

di si generacijo
02.03.2020. 08:00; ; Početna / Lifestyle / Zabava / DI SI, GENERACIJO ! 14.ožujka 2020. Denis & Denis, Le Monde Band, Retro DJ’s i još puno toga!!!

Tamo gdje je sve počelo, u Poreču (a nastavilo se u još nekim gradovima), po deveti će se put održati okupljanje generacija kojima su 80-e i 90-e obilježili izlasci i zabava kakvu danas više baš i ne poznajemo. “DI SI GENERACIJO – Original” će i ove godine okupiti zaljubljenike u dobru zabavu, uspomene i retro glazbu, a sve će se dogoditi 14. ožujka na legendarnom mjestu kojeg su generacije nekada znale kao International Club, a danas kao Inter – Byblos.

Za one slabije upućene, podsjetimo da se radi o tradicionalnom okupljanju koje obilježava zabavu prošlih vremena uz DJ-eve, ugostiteljsku i gastro ponudu, ali i posebne glazbene goste. I tako već devetu godinu zaredom, a na zadovoljstvo brojne publike koja dolazi iz cijele regije, a nerijetki su oni koji dolaze i iz inozemstva kako bi se ponovno sreli sa starim prijateljima s kojima su nekad dijelili nezaboravne zabavne dane i noći.

Ovogodišnje izdanje počinje u 20 sati pićem dobrodošlice, a glazbeni program započinje u 21 sat posebno odabranim glazbenim setovima DJ-eva koji su nekada (a neki to još uvijek čine) žarili i palili diskotekama te zabavama u ovim krajevima. Naravno, kako je to običaj, organizatori su pripremili i live glazbeni program u kojem će nastupiti sjajan Le Monde Band, a vrhunac večeri će svakako biti nastup neponovljivog dua “Denis & Denis” koji će svojim nastupom podsjetiti na svoje nazaboravne hitove kao što su “Program tvog kompjutera”, “Ja sam lažljiva”, “Tek je 7 sati”…

Kao i svake godine, događanje ima i humanitarni karakter pa će se dio prihoda uplatiti u humanitarne svrhe i to najpotrebitijim građanima Poreča i okolice, a prihod se ostvaruje prodajom ulaznica i donacijom sponzora. Ulaznice za ovu posebnu večer su u prodaji po jedinstvenoj cijeni od 50 kn, a uz sjajnu zabavu i piće dobrodošlice, u cijenu je uračunata i tradicionalna podjela “fažola” u jutarnjim satima.

Svoju ulaznicu možete osigurati kupnjom na prodajnim mjestima: u Umagu Caffe Bar “Circolo” i u Poreču: Sabina Travel, Istra Media (Partizanska 13), Coffee & Bar “Legend of M”, Caffe Bar “La Mai” te na samom ulazu na dan eventa.

Organizatori, okupljeni u društvo porečkih zaljubljenika dobre retro zabave, najavljuju nezaboravan provod i još jedno druženje sa starim prijateljima, a sve to uz poseban dodatak – humanitarnu notu.

Stoga, svi ljubitelji ovakve vrste zabave, vidimo se u Inter – Byblosu, 14. ožujka s početkom u 20 sati, gdje ćete drage ljude ponovno sresti i pozdraviti legendarnim pozdravom “Di si, generacijo!”.

Organizatori se zahvaljuju svim vjernim sponzorima , „starima“ i „novima“, a posebno Gradu Poreču koji i ove godine daje najveću podršku Susretu.

Kontakt: 

Damir Miloš – 099/ 233 63 39

Giancarlo Šegon – 091/ 897 34 00

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email