NEWS

DEVETI susret DI SI GENERACIJO najavljen je za subotu, 14. ožujka !

Print
23.02.2020. 10:05; Učitavanja: 177; Početna / Lifestyle / Zabava / DEVETI susret DI SI GENERACIJO najavljen je za subotu, 14. ožujka !

U  subotu, 14.ožuka održati će se 9.-ti po redu  “DI SI GENERACIJO” ,  tradicionalni susret generacija koje su se zabavljale između 1980. – 2000. a gdje drugdje nego u legendarnom International Klubu – današnjem Inter-Byblosu.
Riječ je o svojevrsnom brendu koji će već slijedeće godine sigurno doživjeti i svoje jubilarno 10. izdanje !

Zabava koja se nekad ‘’kozumirala’’ na prostorima Poreča i okolice ima tako iz godine u godinu veliki broj publike koja se redovito odazove na ovu humanitarno-glazbenu večer.
Kao i u prethodnim izdanjima, organizatori su se i ove godine pobrinuli za odličan program !

Večer započinje pićem dobrodošlice od 20.00 sati,  a glazbeni program kreće u 21.00 sat.

Retro DJ-evi  vas zgrijavaju na početku i na kraju drže ‘’rasplesane’’ sve do jutra.

Središnji dio večeri rezeviran je za Le Mond Band i posebne goste večeri – Marinu Perazić i Davora Tolju, poznatije kao ondašnja mega popularna grupa ‘’Denis & Denis’’. Prisjetiti ćemo se i pjevati s njima uz najveće hitove, ‘’Program tvog kompjutera”, “Tek je 7 sati”, “Ja sam lažljiva”, “Kolačiće”..i druge

U noćnim satima za posjetitelje je pripremljen i nezaobilazni fažol, besplatno, naravno.

Ulaznice po cijeni od 50kn moći će se kupiti u pretprodaji na nekoliko prodajnih mjesta u gradu i u  Inter Byblosu na dan susreta..

Prihod ostvaren prodajom ulaznica i donacija sponzora, koji nas prate svih ovih prethodnih godina, po podmirenju troškova organizacije uplatiti će se u humanitarne svrhe.

Želja organizatora i ‘’nit’’ vodilja je kao uvijek dosada , potaknuti vas na izlazak, susret i druženje sa starim prijateljima bar jednom godišnje uz humanitarnu akciju pomoći najpotrebitijima..

 

Organizatori DSG

Print Friendly, PDF & Email