Demanti Plave Lagune na članak “Obrtnici i poduzetnici izrazili svoje nezadovoljstvo ponudom Plave Lagune d.d.”

plavalaguna20182
03.07.2020. 18:32; ; Početna / Gospodarstvo / Demanti Plave Lagune na članak “Obrtnici i poduzetnici izrazili svoje nezadovoljstvo ponudom Plave Lagune d.d.”

Sukladno zahtjevu iz Plave Lagune objavljujemo demanti na članak pod nasloovom “Obrtnici i poduzetnici izrazili svoje nezadovoljstvo ponudom Plave Lagune d.d.”

“Nepotpuna je informacija da je  Plava Laguna ponudila 10 posto popusta na ugovoreni zakup ove godine. Plava Laguna napravila je nekoliko modela suradnje sa svojim zakupcima upravo uzimajući u obzir činjenicu da je zbog globalne pandemije poslovanje u turističkom sektoru iznimno otežano te da je turistička sezona i dalje neizvjesna za cijelu Europu, Hrvatsku, Istru, Plavu Lagunu pa time i njezine zakupce. Ponuđeni popust prema zakupcima ovisi o modelu i seže sve do 59,5 posto, ovisno o broju ostvarenih noćenja u hotelu, kampu odnosno resortu gdje se nalazi prostor određenog zakupca.

Predložena je i višegodišnja otplata, a visina prvog (ovogodišnjeg) obroka za najveći dio zakupaca je također u relaciji sa ostvarenim noćenjima.

Nadalje, paušalni troškovi poput komunalne naknade, slivnih voda, odvoza smeća i drugo plaćaju se sukladno ugovoru, odnosno važećoj zakonskoj regulativi, a ovise o odlukama nadležnih tijela.  

Na kraju,  pozivamo zakupce da nam se jave izravno ukoliko imaju nejasnoća vezano uz naše prijedloge modela. Otvoreni smo za konstruktivan dijalog  između partnera.”

 

Print Friendly, PDF & Email