David Nicolleti i Franco Enrico Suarez Radin iz jedriličarskog kluba Horizont odlični u Splitu

2022-05-04_22h24_29
04.05.2022. 22:25; ; Početna / Sport i rekreacija / David Nicolleti i Franco Enrico Suarez Radin iz jedriličarskog kluba Horizont odlični u Splitu

Odlične vijesti stižu iz Splita! Na trećoj kriterijskoj regati, u organizaciji Jedriličarskog kluba Split, naši su jedriličari ostvarili odlične rezultate.
Promjenjiva bura, lagani maestral i jaka morska struja obilježili su ovu regatu. Unatoč problemima koje su stvarali navedeni uvjeti, David i Franco su se odlično snašli.
37. David Nicolleti – nakon diskvalifikacije (BFD) u prvom plovu, David je uspio zadržati koncentraciju i smirenost te je s najboljim ulaskom u cilj na 11. mjestu zauzeo 2. mjesto u ukupnom poretku do 12 godina🥈
61. Franco Enrico Suarez Radin – uz konstantno jedrenje i dobre ulaske u cilj, Franco je završio regatu kao ukupno 5. u konkurenciji do 12 godina.

Nema mjesta odmoru jer se već ovog vikenda naši jedriličari vraćaju u Split gdje će nastupiti na posljednjoj kriterijskoj regati u ovoj jedriličarskoj sezoni za klasu Optimist. Želimo im puno uspjeha i dobar vjetar.

Jedriličarski klub Horizont-Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email