NEWS
LUTRIJA T

Dani otvorenih vrata u Valamaru

dobar-posal-valamar
03.02.2020. 11:54; ; Početna / Gospodarstvo / Dani otvorenih vrata u Valamaru

Vodeća hrvatska turistička kompanija i ove godine otvara svoja vrata u Poreču, Rapcu, Krku i Dubrovniku kako bi predstavila otvorene radne pozicije i sve benefite rada u Valamar Rivieri. Dani otvorenih vrata se održavaju sutra, 4. veljače, u Poreču u ValamArtist centru, na adresi Rade Končara 1A, od 9 do 16 sati te u Valamar Sanfior hotelu u Rapcu na adresi Lanterna 1, od 10 do 15 sati. A osim u Istri, Valamar otvara vrata i na otoku Krku gdje će se predstavljanje održati u sali za sastanke Kuće Valamar od 10 sati te u Dubrovniku gdje će se predstavljanje održati u hotelu Valamar Lacroma, u dvorani Elafiti, na adresi Iva Dulčića 34 od 10 sati. 

Valamar Riviera je najveći poslodavac u hrvatskom turizmu koji je prošle godine na vrhuncu sezone zapošljavao 7 tisuća ljudi. Prošle godine je zauzela visoko 7. mjesto na ljestvici top poslodavaca u Hrvatskoj, skočivši za čak pet mjesta na ljestvici u odnosu na godinu ranije. Osim toga, Valamar je i dalje jedina turistička kompanija koja se nalazi u prestižnom društvu top 20 poslodavaca u Hrvatskoj po izboru gotovo 20.000 ispitanika istraživanja portala MojPosao koje se provodilo u 2018. i 2019. godini. Valamar je prvi uveo ‘Valamar jamstvo’ kojim garantira minimalna neto primanja u iznosu od 5.000 do 7.500 kuna za odrađeni puni mjesečni fond sati. Prošle godine je isplatio 13. plaću u iznosu od 5.000 kuna neto svim stalno zaposlenima i onima koji su radili najmanje 10 mjeseci u godini, božićnicu u iznosu od 2.000 kuna neto svim radnicima u radnom odnosu na neodređeno vrijeme u trenutku isplate, dar djeci do 15 godina starosti od 600 kn neto po djetetu i dar u naravi u iznosu od 600 kuna svima zaposlenima na dan 1. prosinca. Svim radnicima na određeno vrijeme koji su odradili cijelu sezonu isplaćena je nagrada za sezonski posao u iznosu od 700 do 1.500 kuna neto, ovisno o odrađenom broju sati u 2019. godini.

Valamar također osigurava smještaj i tople obroke za sezonske zaposlenike koji dolaze iz drugih krajeva Hrvatske, a osigurava i cjelogodišnja primanja kroz mjeru stalnog sezonca, program Valamar +3 ili stalni radni odnos te edukacije i razvoj karijere. Kroz Valamar +3 program stalnim sezoncima garantira zaposlenje najmanje devet mjeseci svake od iduće tri godine, što znači stabilna i kvalitetna primanja čitavu godinu, status zaposlenog radnika te produženo mirovinsko osiguranje, kao i prednost pri zapošljavanju u stalni radni odnos u Valamaru. Valamarovim zaposlenicima su na raspolaganju i drugi benefiti za zaposlenike – posebne pogodnosti koje Valamar osigurava svojim zaposlenicima poput popusta na proizvode i usluge kod partnera. Više informacija o otvorenim radnim mjestima dostupno je i na web stranici dobarposaouvalamaru.com.

Print Friendly, PDF & Email