NEWS

Dani oštriga i pjenušca u Poreču od 25. kolovoza do 15. rujna

19.08.2013. 12:28; ; Početna / Novosti / Svakodnevnica / Dani oštriga i pjenušca u Poreču od 25. kolovoza do 15. rujna
ostrige-pjenusac

Turistička zajednica Grada Poreča danas je najavila novost u porečkoj turističkoj ponudi – Dane oštriga i pjenušca, a na inicijativu vlasnika porečkog restorana Peperoni na porečkoj Rivi.
Prema riječima iz TZ-a inicijativu podržavaju i ostali porečki ugostitelji, posebice oni locirani na samoj Rivi.
Prema najavi, oštrige bi se u navedenom periodu prodavale po cijeni od 15 kn po komadu, a čaša pjenušca po cijeni od 35 kn pa na više, ovisno o pjenušcu.
Manifestaciju podržavaju Grad Poreč i Turistička zajednica Grada, te pozivaju sve ugostitelje da se priključe ovoj inicijativi i u navedenom periodu daju svoj doprinos organiziranjem raznih promocija i predstavljanja vinskih kuća ali i iskazivanju domišljatosti u pripremanju i serviranju oštriga.

Ovakva inicijativa od strane samih ugostitelja vrlo je pohvalna i smatra se da će na primjeren način dati svoj doprinos u produljenju turističke sezone i pružanju kvalitetnog doživljaja u skladu sa destinacijom, a što je cilj svih stanovnika Poreča. Zaključiti sezonu na jedan profinjen i ugodan način gdje će smiraj ljeta zaokružiti okusi prepoznatljivi za ovaj kraj naglasit će domišljatost ideje i nadamo se potaknuti ostale na razmišljanje, poručuju iz Turističke zajednice Poreč.

Print Friendly, PDF & Email