NEWS

Danas počinje Porečka bajka, Grad daruje 1400 mališana

Porecka bajka (6)
18.12.2017. 14:41; Učitavanja: 282; Početna / Lifestyle / Zabava / Danas počinje Porečka bajka, Grad daruje 1400 mališana

Tradicionalni predblagdanski program Porečka bajka, namijenjen djeci vrtićkog i predškolskog uzrasta s područja Grada Poreča-Parenzo, i službeno počinje danas u sklopu Adventa Poreč.

Djed Mraz s poklonima već cijelo jutro obilazi razrede u porečkim osnovnim školama, a navečer dolazi u, za tu prigodu, posebno dekoriranu Vilu Polesini. Mališane vrtićkog uzrasta u Vili će svakoga dana dočekati Djed Mraz s poklonima, uz svoje pomoćnike – vilenjake, bajkovitu dekoraciju i blagdanske melodije, a tu je i predstava Teatra Naranča: 3,2,1, Božić.

Porečki mališani, od navršene tri godine do četvrtog razreda osnovne škole, proteklih su dana na kućnu adresu dobili poziv i detaljan program Porečke bajke, koja će se održavati sve do četvrtka, 21. prosinca. Po završetku manifestacije odigrat će se sveukupno 16 dječjih kazališnih predstava, a poklonima darivati 1400 mališana.

Organizator Adventa Poreč je Grad Poreč-Parenzo, a partneri su Plava Laguna i Valamar Riviera, dok su suorganizatori TZ Grada Poreča, TZ Istarske županije, Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, Udruženje obrtnika Poreč, Sportska zajednica Grada Poreča, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.

Detaljan program provjerite na www.adventporec.com  ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec    

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email