NEWS

Danas osan PUB kviz i i Magic Albin na BOOKtižinu

Kviz
14.04.2024. 19:00; ; Početna / Kultura / Danas osan PUB kviz i i Magic Albin na BOOKtižinu

Danas osan, 21. travnja, nedjeljno jutro na BOOKtigi možete ispuniti zabavom i smijehom! Pričom će biti otvorena čarobna škrinja za djecu i odrasle, a prilika je to da se cijela obitelj opusti u ugodnom ambijentu parka Matije Gupca, gdje vas očekuje i bogata ponuda rabljenih knjiga za male i velike po povoljnim cijenama. Vaše zabavno obiteljsko jutro ispunit će mađioničar-iluzionist Magic Albin, jer mrvica magije i prstohvat iluzije može uistinu začiniti ovu lijepu knjižnu priču u starogradskoj jezgri! Predstava počinje u 11 sati.

Popodne se družimo uz PUB kviz O književnosti je riječ. Pozivaju se svi kvizoljupci i zaljubljenici u pisanu riječ da se uključe i provjere svoje znanje i poznavanje svijeta remek djela pisanog stvaralaštva. Čitanje je mnogima omiljeni hobi, a ovo je prilika da se prisjetite koliko vam je pročitanog ostalo u sjećanju. Kviz će se održati u nedjelju, 21. travnja u 17 sati, a vodit će ga Danijel Turkan. Sudjelovanje ekipa potrebno je prijaviti na broj telefona 434-196.

BOOKtiga je festival pročitanih knjiga i na poseban način slavi knjigu i čitanje, a prije svega druženje svih generacija. Stoga, ne čekajte, u svojim kalendarima zabilježite ova događanja.

Gradska knjižnica Poreč

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email