NEWS

Danas je u porečkoj dvorani Žatika svečano otvoreno peto izdanje Sport Festa

SF1
15.10.2021. 19:15; ; Početna / Gospodarstvo / Danas je u porečkoj dvorani Žatika svečano otvoreno peto izdanje Sport Festa

Danas je u porečkoj dvorani Žatika svečano otvoreno peto izdanje Sport Festa, najvećeg regionalnog sajma i konferencije sporta, koji će do nedjelje 17.10. svim posjetiteljima nuditi raznovrstan i bogat sadržaj. Potvrđeno je to odmah na početku događaja odnosno otvaranju na kojem je mnogobrojne goste uvodno pozdravio Drago Ćosić nakon čega su uslijedila obraćanja gradonačelnika grada Poreča, Lorisa Peršurića, Vlatke Ilečić-Arklinić, voditeljice Odjela destinacijskog managmenta u Valamar Rivieri, Tomislava Družaka, državnog tajnika Ministarstva turizma i sporta te predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatka Mateše.

Zatim su dodijeljene i JUMP nagrade za ostvarenja u sportu u 7 kategorija sa sljedećim dobitnicima:

  • GRAD SPORTA – Grad Knin
  • SPORT ONLINE – Pannonian Challenge
  • SPORTSKI MARKETING – Basketball camp Croatia
  • SPORTSKI DOGAĐAJ – Sportske igre mladih
  • INOVACIJE U SPORTU – VR Summer sports
  • DRUŠTVENO ODGOVORNO POSLOVANJE – Košarkaški klub Maksimir
  • SPORTSKI TURIZAM – WRC Croatia rally

Konferencijski dio i ove godine pun je atraktivnih imena iz svijeta sporta čija su iskustva i znanja privukla dosad najveću konferencijsku publiku, a među njima su: Zlatko Mateša, Siniša Krajač, Tin Srbić, Ana Đerek, Igor Boraska, Danijel Šaškin, Dubravko Šimenc, Nikola Pilić, Hrvoje Horvat, Stipe Pletikosa, Martin Sinković te mnogi drugi.

Zajedno s konferencijom počeo je i sajamski dio s popratnim aktivnostima koje su privukle velik broj posjetitelja i sudionika. Razlog tome su raznovrsni štandovi izlagača, ali i događaji poput Run Fest utrke, dodgeball utakmica, hrvatskog lacrosse kupa, flying disca, obaranje ruku, te natjecanja u obaranju ruku, body buildingu, plesu i freestyle nogometu. Ova uzbuđenja upotpunili su Red Bull BMX akrobacije te nastup Dunking Devilsa.

Najbolja vijest za sve fanove sportskog života je da sljedeća dva dana Sport Festa donose puno sadržaja i aktivnosti zbog kojih dvorana Žatika, ali i dodatne lokacije u Poreču, postaju nezaobilazna odredišta. Detalji o svim događanjima dostupni su na www.sportfestporec.com

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email