NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Dan žena u visinama: Porečke USB-ovke plešu na svili pod krošnjama Naftaplina u petak, 10. ožujka od 16:30

320940593_563258545174515_4165767241589641654_n
07.03.2023. 10:56; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Dan žena u visinama: Porečke USB-ovke plešu na svili pod krošnjama Naftaplina u petak, 10. ožujka od 16:30

Članice Udruge mladih USB Poreč, predvođene trenericom Veronikom Vlašić, obilježit će Međunarodni dan žena na sasvim poseban način. Svojim će sugrađankama i svim drugim zainteresiranima pokloniti plesnu predstavu na svili, pod nazivom „Dan žena u visinama“. Predstava će se održati u petak, 10. ožujka, na Naftaplinu (Gradsko kupalište), uz Villa Club ispod dječjeg parka, a početak je u 16.30 sati.

Plesačice, od osmogodišnjih djevojčica do 50-godišnjakinja, izvest će elegantne i akrobatske koreografije koje kombiniraju ples i gimnastičke elemente na svilenim trakama okomito spuštenim iz krošanja stabala. Ideja je predstaviti slobodu, raznolikost, kreativnost, umijeće i snagu žena, koristeći plesni pokret i visine.

Ovom je ostvarenju prethodilo doista marljivo treniranje. Zanimljivo će biti otkriti što je to nastalo tijekom posljednjih nekoliko mjeseci u USB-ovoj dvorani, u Ulici Mate Vlašića 39. A nakon predstave i publika će imati priliku isprobati svilene rekvizite.

Ovom će prigodom iz najmlađe grupe nastupiti Lana, Helen, Rebecca, Lana, Chiara, Luemi, Petra, Nina, Emili, Nicki, Noëlle, Ema, Vita, Eva, Ajlin i Annelie. Više razrede osnovne škole i srednju školu predstavit će Laura, Jana, Lana, Julia, Vita, Emily, Ena, Elena, Lana, Emili, Petra i Nina. Od odraslih su tu Sonja, Andrea, Nataša, Lana, Mirela i Ivona, te nove članice, upisane tijekom ove godine, Veronika, Dora, Lorella, Ivana, Martina, Vana, Kristina i Karla, naravno – uz trenericu Veroniku Vlašić. Za tehničku podršku pobrinut će se udruga USB Poreč.

Programe i aktivnosti treniranja USB-ovog plesa na svili moguće je pratiti na društvenim mrežama FACEBOOK i INSTAGRAM – ARIA PLES NA SVILI/USB Poreč/[email protected].

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email