NEWS

Dan otvorenih vrata – Likovna radionica Eugena Varzića u srijedu, 20. rujna

FB_IMG_1695025638034
18.09.2023. 12:17; ; Početna / Kultura / Dan otvorenih vrata – Likovna radionica Eugena Varzića u srijedu, 20. rujna

Dragi slikari hobisti, budući učenici i studenti umjetničkih škola i akademija, kao i svi koji vole umjetnost, sa zadovoljstvom vas pozivam na Dan otvorenih vrata likovne radionice koji će se održati u srijedu , 20. rujna 2023. godine, s početkom u 18 sati, u prostorijama Likovne radionice na adresi Pionirska 1 u Poreču.

Kao mentor i voditelj Likovne radionice, već niz godina dijelim svoju strast prema likovnoj umjetnosti s mnogim polaznicima, hobistima, učenicima i studentima, kako iz Hrvatske, tako i iz cijelog svijeta. Ova radionica je postala izvor inspiracije za brojne mlade umjetnike i umjetnice, te je okupila polaznike raznih dobnih skupina i interesa.

Tijekom Dana otvorenih vrata imat ćete priliku postaviti sva pitanja koja vas zanimaju vezana uz Likovnu radionicu, ali i o različitim oblicima likovnih edukacija. Susret je otvoren za nove polaznike, zainteresirane sugrađane, potencijalne učenike i studente umjetničkih škola i akademija, kao i za one koji već stvaraju unutar Likovne radionice.

Ujedno najavljujemo veliku skupnu izložbu Likovne radionice, 26.rujna 2023. u galeriji Pet kula Motovun, u 20 sati. 

Možete najaviti svoj dolazak putem e-maila na adresu [email protected] kako bismo mogli bolje organizirati događanje, no vrata su otvorena svima. 

Radujem se vašem dolasku i zajedničkom istraživanju svijeta likovne umjetnosti.

Eugen Varzić

 

 

Print Friendly, PDF & Email