VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Članovi SRK Running Fox uspješni na Promina trailu

Promina2024
24.03.2024. 19:48; ; Početna / Sport i rekreacija / Članovi SRK Running Fox uspješni na Promina trailu

Jubilarno deseto izdanje utrke Promina trail održano je u subotu u okolici Drniša. Start i cilj bili su u samom centru Drniša, a natjecateljima su bile ponuđene četiri različite dužine staza. Osam članova Sportsko rekreacijskog kluba Running Fox rasporedilo se po svim dužinama.
Na stazi od 11 kilometara nastupile su Valentina Dželalija, Marina Petretti i Mateja Pančelat, na 23 kilometra trčali su Damir Černac i Entoni Širol, na 39 kilometara Marijan Dželalija i Matija Lisec i na onoj najdužoj od 55 kilometara Milan Budinski.

Četiri trkača u top 10

Svi članovi kluba uspješno su završili svoje utrke što je samo po sebi uspjeh s obzirom da se natjecanje odvijalo po iznimno teškom, a na dijelovima i surovom terenu. Čak polovica trkača plasirala se unutar deset najboljih u službenom poretku. Na 11 kilometara sedmo mjesto zauzela je Mateja Pančelat, na 39 kilometara Marijan Dželalija bio je također sedmi, a na 55 kilometara Milan Budinski osvojio je šesto mjesto. Najbolji rezultat ostvario je Matija Lisec koji je pobijedio na 39 kilometara s vremenom 4:07:20. Svi rezultati mogu se pogledati ovdje: https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/2111

U nedjelju članice SRK Running Fox nastupile na „Memorijalnoj brdskoj utrci Elvira Putina“

Nedjelja je bila rezervirana za „Memorijalnu brdsku utrku Elvira Putina“ na kojoj je nastupilo osam članica iz SRK Running Fox-a. Najzapaženiji rezultat ostvarila je Valentina Stančić sa osvojenim trećim mjestom u ženskoj konkurenciji.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email