NEWS

Članovi SRK Running Fox iz Poreča otrčali Napuljski polumaraton

TEA_6280
26.02.2020. 09:42; Učitavanja: 665; Početna / Slider / Članovi SRK Running Fox iz Poreča otrčali Napuljski polumaraton

Sedmo izdanje Napoli City Half Marathona, a prvi međunarodni polumaraton (21km) za novoosnovani Sportsko rekreacijski klub Running Fox, prvi sportsko rekreacijski klub u Poreču. Klub se bavi raznim rekreacijskim aktivnostima, a naglasak stavlja na trčanje i planinarenje.

Dvadesetak članova kluba zajedno je otputovalo u petak 21. veljače na atraktivan polumaraton smješten na jugu Italije u namjeri da sakupe poveći broj kilometara u nogama, ali i upoznaju slavni talijanski grad.

Najbolje rezultate ostvarili su Ivan Diklić (87. mjesto) s vremenom 1:19:45, zatim Matija Lisec (1:24:36) i Marko Rakovac (1:26:44). U ženskoj kategoriji najbolji rezultat je ostvarila Daria Škrinjar s vremenom 1:48:07. Grad je okupiralo 6000 trkača, a osim polumaratona, klub je imao prijavljene i uspješno otrčane četiri štafete (10km x 11km).

Dan nakon utrke rekreativci su iskoristili za planinarenje poznatom stazom  dugom desetak kilometara, a koja pruža nestvaran pogled na amalfitansku obalu.

Članovi kluba imali su priliku zadovoljiti apetite pizzom frittom, dobro poznatom margheritom, te sfogliatellama, isprobati vožnju u napuljskom prometu, te otkriti napuljsko podzemlje.

Na isti dan nekoliko je članica kluba otrčalo polumaraton u Splitu. Nakon aktivnog vikenda u Napoliju i Splitu, Running Fox priprema ožujak pun aktivnosti.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email