VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Ciklus predavanja „Petkom u 7“ i ove godine u Višnjanu!

Petkom-u-7-1
07.03.2024. 13:43; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Ciklus predavanja „Petkom u 7“ i ove godine u Višnjanu!

Astronomsko društvo Višnjan s ponosom vas poziva na novu sezonu edukativnih predavanja “Petkom u 7”. Ova manifestacija, namijenjena svima koji žele proširiti svoje horizonte i steći nova znanja, nudi niz tema iz različitih znanstvenih područja.

Putovanje kroz znanost:

8. ožujka: Započnite putovanje kroz svijet kvantne fizike s Matea Paulišićem, poznatom hrvatskim fizičarem. Otkrijte fascinantnu snagu simetrija i spoznajte kako one povezuju najmanje blokove materije s prostranstvima svemira. Predavanje “Simetrije i elementarne čestice” otvorit će vam oči za nove perspektive u znanosti.

15. ožujka: Upoznajte se s inovativnim metodama edukacije u inženjerstvu na predavanju Ivice Kožara. Otkrijte kako računala transformiraju način na koji učimo i gradimo budućnost inženjerstva. Predavanje “Primjena računala u edukaciji u inženjerstvu” inspirirat će vas i potaknuti na razmišljanje o budućnosti obrazovanja.

22. ožujka: Pridružite se Zrinki Mesić, na fascinantnom putovanju kroz biljni svijet jadranskih otoka. Predavanje “Jabuka, Svetac, Sušac, Palagruža i biljke” otkriti će vam bogatstvo flore i faune ovih otoka i potaknuti na očuvanje prirode.

Mnogo više od predavanja:

Ciklus “Petkom u 7” nije samo niz edukativnih događaja, već i prostor za interaktivno druženje i razmjenu ideja. Nakon predavanja imat ćete priliku razgovarati s predavačima i drugim sudionicima, postavljati pitanja i dobiti nove perspektive.

Za koga je namijenjen ciklus “Petkom u 7”?

Svi su dobrodošli, od učenika i studenata do umirovljenika. Predavanja su prilagođena širokoj publici, a teme su birane da budu zanimljive svima, bez obzira na znanje i iskustvo.

Zašto ne propustiti ovu edukativnu avanturu?

  • jedinstvena prilika za proširenje znanja i poticanje znatiželje
  • raznovrsne teme iz različitih znanstvenih područja
  • opuštena atmosfera i interaktivna druženja
  • mogućnost upoznavanja s poznatim znanstvenicima i stručnjacima

Dodatne informacije:

Web: https://astro.hr/
Email: [email protected]
Telefon: +385 91 449 1788

 

Print Friendly, PDF & Email