NEWS
Ljeto u Funtani

Centar za mlade Poreč ove nedjelje organizira sajam „Jesensko čišćenje ormara“

centar-za-mlade-porec
10.10.2016. 15:14; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Centar za mlade Poreč ove nedjelje organizira sajam „Jesensko čišćenje ormara“

Odjeća, obuća, igračke, knjige i sve ostale stvar koje iz nekog razloga više ne mogu pronaći mjesto u Vašem ormaru, u nedjelju, 16. listopada 2016. možete donijeti na sajam „Jesensko čišćenje ormara“, koji će se održati na terasi nekadašnjeg Roxy bara (Kino Roxy), s početkom u 14 sati. U slučaju lošeg vremena, sajam seli odmah do, u prostorije Centra za mlade Poreč, koji je, uz udrugu Garažno društvo organizator ovog događanja. Kako biste mogli izlagati na sajmu, javite se porukom Centru za mlade Poreč.

„Jesensko čišćenje ormara“ samo je jedna u nizu jesenskih aktivnosti Centra za mlade Poreč, koji ove sezone nastavlja i s vrlo uspješnim kviz večerima. Porečki kvizoljupci okupit će se sutra, 11. listopada u 18 sati, kako bi temom „Devedesete“ otpočeli novu sezonu natjecanja. Na kviz večerima redovno sudjeluje više timova koje čine četiri osobe. Članovi tima pišu odgovore na pitanja koja postavlja voditelj kviza, a po završetku kviza time predaje pisane odgovore voditelju. Pobjednički tim osvaja nagradu, a kategorije pitanja na kvizu su najčešće opća kultura, zemljopis, povijest, film, glazba, sport ili ostali tematski kvizovi. Protekla zima u Centru za mlade bila je ispunjena brojim kvizaškim ekipama koje su pohvalile inicijativu Centra, ali i voditelja/volontera.

Centar za mlade Poreč, kao i udruge koje blisko surađuju s Centrom, izražavaju želju da s kviz večerima, ali i sajmovima sličnog tipa nastave tijekom cijele zime. Svojim aktivnostima ne obogaćuju samo društvenu scenu Poreča, već omogućuju mladima da kroz program Centra aktivno sudjeluju u kreiranju bolje, kvalitetnije i ljepše svakodnevice mladih u gradu.

Print Friendly, PDF & Email