Čak šest istarskih razreda iz četiri škole u finalu Izzi Kvizzija – najvećeg online natjecanja u znanju u Hrvatskoj

03.05.2021. 13:30; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Čak šest istarskih razreda iz četiri škole u finalu Izzi Kvizzija – najvećeg online natjecanja u znanju u Hrvatskoj
kviz

Prvi put u Hrvatskoj, od 22. ožujka do 6. svibnja, održava se najveće online natjecanje u znanju za učenike razredne nastave Izzi Kvizzi, u kojem sudjeluje 12.000 učenika iz gotovo 900 razreda diljem Hrvatske.

Finale IZZI Kvizzija održava se od 3. do 6. svibnja, u njemu sudjeluje deset najboljih razreda u svakoj generaciji (od 1. do 4. razreda), a pobijedit će razred koji ponudi najviše točnih odgovora u najkraćem vremenu.

U finale Izzi Kvizzija su se plasirali čak šest razreda iz četiri škole s područja Istarske županije. Među prvašićima to je 1.A OŠ Poreč, a među drugim razredima 2.A OŠ Tar. U finalu Izzi Kvizzija u kategoriji četvrtih razreda među 10 najboljih su čak četiri razreda iz dvije istarske škole – 4.A, 4.B i 4.D iz OŠ Marije i Line iz Umaga te  4.A OŠ Veli Vrh iz Pule.

Najveće online natjecanje u znanju održava se na hrvatskoj digitalnoj platformi IZZI koju je izdavač Profil Klett otvorio besplatno svim učiteljima i učenicima u Hrvatskoj u vrijeme pandemije koronavirusa.

Print Friendly, PDF & Email