NEWS
valfresco

Čak 90 plesačica iz porečkog USB-a sudjelovalo na Dance Festu u Novom Sadu

75360997_549460592515188_8285453068917538816_n
19.11.2019. 13:50; Učitavanja: 677; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Čak 90 plesačica iz porečkog USB-a sudjelovalo na Dance Festu u Novom Sadu

Proteklog vikenda čak 90 plesačica iz udruge mladih URBANA SUBKULTURNA BAZA- USB POREČ sudjelovale su na jednom od najkvalitetnijih međunarodnih plesnih natjecanja, a to je Dance Fest Novi Sad

Vrijedne i marljive djevojke svoja su plesna umijeća pokazala u gotovo svim kategorijama i disciplinama što je rezultat uloženog rada i truda kako plesačica tako i njihovih trenerica Elisabeth Wertheim, Sabrine Čanić i Ivane Domazet.

Kvalitetu samog natjecanja dokazuju vrhunski plesni klubovi kojima ovom prilikom Usb-ovke čestitaju na nastupima.

Plesna skupina SPEED u kojoj plešu djevojčice od 8 do 11 godina prvi put je sudjelovala na ovom velikom natjecanju, a da je bilo više nego uspješno dokazale su osvojenim prvim mjestom u disciplini OPEN kategorije djeca grupa, zatim još jednim prvim mjestom u disciplini OPEN kategorije djeca formacija te drugim mjesto u disciplini JAZZ kategorije djeca formacija na što su trenerice izuzetno ponosne.

Plesna skupina Lollipop može se pohvaliti drugim mjesto u disciplini JAZZ kategorije juniori 1 tim gdje su se natjecale i skupina Stars te osvojile prvo mjesto. 

Grupa Jump osvojila je dva prva mjesta u disciplini JAZZ i CONTEMPORARY MODERN kategorije juniori 2 formacija.

Seniorska grupa osvojila je drugo mjesto u disciplini CONTEMPORARY MODERN kategorije seniori grupa te prvo mjesto u disciplini JAZZ.

A da je zaista bilo uspješno dokazale su i MAME koje su u svojoj kategoriji osvojile pohvalno prvo mjesto.

Osim grupnim koreografijama, naše se plesačice mogu pohvaliti i pojedinačnim nastupima te nastupima u paru pa tako čestitke idu Niki Brčić, Lari Brčić, Lani Brčić, Juliji Brajković, Sari Đukić, Viti Herak, Lani Zulijani, Emily Jakominić, Paoli Radoš, Eni Kozomari, Anamariji Posanović, Petri Radojčić, Nini Cerin, Nini Puniš,  Enoli Tomčić, Gaji Mingon, Luciji Korlević, Azri Baltić, Petri Tintor, Emili Ritoši i Emily Knapić koje su donijele kući tri prva mjesta, sedam drugih te četiri treća mjesta u vrlo jakoj i mnogobrojnoj konkurenciji.

Vrhunac Dance Festa za porečke plesačice bila ja gala večer na koju su odabrane u TOP 20 najboljih od ukupno 400 koreografija cijelog natjecanja juniorskom koreografijom IN THIS SHIRT Ivane Domazet. 

Ovakvi pohvalni rezultati potvrda su da djeca ulažu veliki trud i puno ljubavi u rad te time ponosno predstavljaju svoj grad gdje god idu te dokazuju da je Poreč zaista grad plesa.  

Osim mnogobrojnih pehara i medalja ovo vrijedno iskustvo donijelo je veliku motivaciju i nova znanja stečena na radionicama i seminarima. 

Trenerice se zahvaljuju svim roditeljima koji su im povjerili svoju djecu te onima koji su pratili svoju djecu te pomogli da sve prođe u najboljem redu. 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email