Brončano odličje sa Regijskog stolnoteniskog prvenstva za STK Tar

84261396_2758857124193429_7666918722493218816_o
03.02.2020. 13:01; ; Početna / Novosti / Okolne općine / Brončano odličje sa Regijskog stolnoteniskog prvenstva za STK Tar

Proteklog vikenda u Opatiji je održan 4.Regijski turnir za klince i klinceze te najmlađe kadete i najmlađe kadetkinje u stolnom tenisu.
Turnir je okupio blizu četrdesetak natjecatelja u dvije dobne skupine iz Primorsko-Goranske i Istarske županije.

U kategoriji najmlađih kadeta za Stolnoteniski klub “Tar“ nastupili su Raul Vojinović i Ante Antičević.
Izvrsnom igrom ponovo je oduševio mladi Raul Vojinović koji je nakon prolaska skupine u četvrtfinalu pobijedio Zohila iz Pule no u polufinalu je bio zaustavljen u meču sa Jurišićem iz umaškog Maestrala.
Tako se Raul ovoga puta morao zadovoljiti brončanim odličjem a nešto manje uspjeha na turniru imao je mladi Ante Antičević koji je nažalost bez pobjeda, natjecanje završio u skupini.
Obojica su osvojili nove bodove za najnoviju rang ljestvicu HSTS-a i u očekivanju pojedinačnog prvenstva regije nadaju se i prolasku među osam najboljih. Podsjetimo Raul Vojinović je na rang ljestvici prije ovog turnira zauzimao šestu poziciju dok Ante Antičević je na regijskom turniru nastupio po prvi puta. Idućeg vikenda u Dugom Selu pokraj Zagreba na redu je 43.Memorijalni turnir „Đuro Dubenik“ na kojem se nadamo da će nastupiti i naši najmlađi stolnotenisači iz Tara.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email