NEWS
VALFRESCO sredina

Brojni zabavni sadržaji u sponzorskoj zoni Valamar Rivijere Beach volley major turnira u Poreču

Valamar Riviera na Porec Major 3
01.07.2016. 12:17; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Brojni zabavni sadržaji u sponzorskoj zoni Valamar Rivijere Beach volley major turnira u Poreču

– Drugo izdanje Poreč Majora koje se održava od 28. lipnja do 3. srpnja u uvali Peškera i na odbojkaškim terenima uz Valamar Zagreb Hotel i ove godine donosi vrhunsku odbojku na pijesku i bogat popratni program, što ovo međunarodno sportsko natjecanje za sve posjetitelje čini pravim doživljajem.

Valamar Riviera u svojoj je sponzorskoj zoni svim posjetiteljima ove sportske atrakcije priredila posebna iznenađenja u kojoj je moguće zabaviti i opustiti se u čak tri sekcije.

Za one najmanje tu je tzv. Kids corner, gdje se uz nadzor dječjih animatora djeca mogu zabaviti uz razne igračke, društvene igrice ili bojanjem i crtanjem. Djeci ali i svim odraslima zanimljiva je i sekcija posvećena sadržaju Poreč Open Air festivala. U ovoj je sekciji moguće doživjeti mali dio bogatog programa ovog jedinstvenog festivala, čiji svakodnevni program počinje već u nedjelju, 3. srpnja. Tako djeca imaju priliku susresti omiljene likove iz crtića, učiti modeliranje balona ili sudjelovati u šarenom i zabavnom oslikavanju lica, što je samo mali dio obiteljske atrakcije koju ovaj festival donosi svakog četvrtka pod nazivom Bal princeza. Tu su i cirkusni performeri čije će zabavne točke uveseljavati odrasle i djecu – od žonglera, pantomimičara do hodača na štulama. Posebnost su atraktivne radionice žongliranja nakon čega je moguće sudjelovanje u mini turnirima u žongliranju i osvojiti neku od brojnih nagrada poput Valamarovih ručnika i torbi za plažu ili ukusnih burgera u Luna Beach Baru Valamar Pinia Hotela. U Valamarovoj sponzorskoj zoni također je moguće saznati sve informacije o festivalu Poreč Open Air.

Svima koji posjete Valamarovu zonu na Poreč Majoru, posebna foto kabina s brojnim rekvizitima, omogućuje da snime malo drugačiju i zabavnu fotografiju, kao uspomenu s ovog sportskog natjecanja. Valamarova zona, idealno je mjesto i za odmor – Lounge dio na otvorenom, u dubokoj hladovini ispod drveća, posjetiteljima nudi brojne udobne ležaljke za opuštanje nakon bodrenja omiljenih natjecateljskih timova pod suncem.

Utakmice je moguće pratiti i na sporednim terenima ispred Valamar Zagreb Hotela i to iz duboke hladovine, sa klupa ili ležaljki, u neposrednoj blizini šanka s brojnim osvježavajućim pićima dok je za djecu osiguran dječji animacijski kutak.

Valamar Riviera, kao sponzor Poreč Majora, pobrinula se da svi posjetitelji ove sportske manifestacije dobiju najbolji tretman uz zabavni program i vrhunski komfor.

PR

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljekarna