Brojna publika na otvorenju izložbe dr.med. Slavice Ezgeta u klubu Galija

dav
02.07.2019. 18:26; Učitavanja: 353; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Brojna publika na otvorenju izložbe dr.med. Slavice Ezgeta u klubu Galija

U prisustvu brojne publike otvorena je sinoć u Lup-u, galeriji Galija, obimna izložba dr.med. Slavice Ezgeta.

Ovo je njena peta izložba u Galiji, a ujedno 16. Samostalna izložba uopće. Predsjednica ove male udruge, Ester Diklić, istaknula je da je ponosna na ovu članicu koja neumorno godinama stvara i u biti je najproduktivnija članica LUP. Prisutna je na gotovo svim likovnim događanjima i natječajima širom Istre.

Ova  izložba za autoricu ima simbolično značenje jer se poklapa sa važnim događajima iz njenog privatnog i poslovnog života. Ono što voli su rad u svojoj struci, slikanje, pjevanje, druženje i putovanja pa  zahvaljuje na svakom danu u životu i već je to dobar razlog da slavi ovom izložbom koja je prepuna boja. Boje ljeta prisutne su kod Slavice i zimi, ona nas uveseljava i kad  nas sivilo guši jer nosi boje ljeta u sebi.

Na svečanom otvaranju izložbe nastupali su prijatelji, bivši kolege i kolegice iz pjevanja, bilo je svirke, pjesme i recitacija te je druženje zaključeno priređenom zakuskom.

Izložba u Galiji  je otvorena radnim danom od 9,00 do 12,00 sati i trajat će do sredine srpnja.

 

Likovna udruga Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email