NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

BOOKtižin i akcija za prvaše sve do 8. listopada!

IMG-6d8f4d1c466b4fcf46ab93cb6fd9b822-V
13.09.2022. 11:48; ; Početna / Kultura / BOOKtižin i akcija za prvaše sve do 8. listopada!

Puno je bilo dobrih razloga da protekloga tjedna dođete u starogradsku porečku jezgru, do trga Marafor, jer u vašoj vas je Knjižnici čekalo više tisuća rabljenih knjiga, ali i brojni paketi iznenađenja. BOOKtiga je iza nas, a interes građana za knjigama ne jenjava, stoga je Gradska knjižnica omogućila daljnje održavanje sajma, uz još velik broj doniranih knjiga, sve do 8. listopada 2022.
U tom periodu, svim učenicima prvih razreda osnovnih i srednjih škola, Gradska knjižnica Poreč daruje besplatno godišnje članstvo! Učenici, koji se prvi put upisuju u knjižnicu, trebaju osim osobnog dokumenta predati ispunjenu i od strane roditelja/staratelja potpisanu pristupnicu za upis koja se može pronaći na mrežnoj stranici Knjižnice – https://www.knjiznicaporec.hr/wp-content/uploads/2019/02/PRISTUPNICA-ZA-UPIS-do-18.-g.-PDF.pdf.

Pravo na besplatno članstvo može se ostvariti do 8. listopada 2022.

Podsjećamo, ponudu dijela rabljenih knjiga svi zainteresirani mogu pogledati i na webBOOKtižinu, koji je dostupan na stranicama Gradske knjižnice Poreč – https://www.knjiznicaporec.hr/web-booktizin/.

 

Gradska knjižnica Poreč

Print Friendly, PDF & Email