NEWS
Parni valjak

Boćanje: Bruno Kraljić, član Istre Poreč, osvojio brončanu medalju na Državnom prvenstvu !

Kraljić Bruno 03
28.10.2020. 18:32; ; Početna / Sport i rekreacija / Boćanje: Bruno Kraljić, član Istre Poreč, osvojio brončanu medalju na Državnom prvenstvu !

Bruno Kraljić, novi član Istre Poreč, stigao je do svog prvog odličja u dresu novog kluba okitivši se broncom na prvom državnom prvenstvu u brzinskom izbijanju na tri pozicije održanom u riječkom boćarskom domu na Podvežici.

Koliko je prvenstvo bilo kvalitetno govori i podatak da je Kraljić u kvalifikacijskoj seriji sa vrhunskih 47 pogodaka iz 49 izbačaja ostvario treći rezultat kvalifikacija i time izborio pravo nastupa u susretu za 3. mjesto, dok su finale izborili Luka Gašpar (Zrinjevac, Zagreb) s perfektnih 49(49) s čime je postao i novi mlađeseniorski (do 23 godine) svjetski rekorder, te Marino Milićević (Biston, Baška Voda) s rezultatom 48(50). U finalu je Milićević pobijedio Gašpara rezultatom 48(50):41(49), dok je u susretu za 3. mjesto Kraljić savladao Marina Ćubelu (Biston) 48(49):42(48).

U subotu kreće nova sezona Prve hrvatske boćarske lige susretima koje, nažalost, do daljnjega, zbog zdravstveno-sigurnosnih problema uzrokovanih pandemijeom koronavirusa, neće moći prisustvovati gledatelji.

Derbi 1. kola skupine sjever u porečkom Velom Joži igrati će Istra Poreč i zagrebački Zrinjevac, a povratnik u prvoligaško društvo Funtana gostuj kod Marinića. (IBS)

Otvoreno PH -seniori – rezultati brzinsko

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email