BESPLATNA ONLINE EDUKACIJA: „Osmišljavanje marketinških i PR aktivnosti temeljenih na konceptu zelenog poslovanja“, 19.11. u 12,00 sati

17.11.2020. 13:00; ; Početna / Gospodarstvo / BESPLATNA ONLINE EDUKACIJA: „Osmišljavanje marketinških i PR aktivnosti temeljenih na konceptu zelenog poslovanja“, 19.11. u 12,00 sati
2020-11-13_19h20_38

Porečki poduzetnički inkubator kao promotor poduzetništva i član Globalne poduzetničke mreže (GEN)  već drugu godinu uključio se u obilježavanje Globalnog tjedna poduzetništva (GEW) u cilju poticanja inovativnosti i kreativnosti kao preduvjeta za razvoj poduzetništva. Poduzetnički inkubator Poreč usmjeren je prvenstveno ka razvoju poticajne poduzetničke klime u gradu Poreču te stvaranje uvjeta za rast i razvoj novoosnovanih poduzeća. Shodno navedenom, u sklopu obilježavanja GEW-a Poduzetnički inkubator Poreč organizira razne aktivnosti u periodu od 16. do 22. studenog 2020. godine.

U četvrtak 19. studenog s početkom u 12,00 sati održati će se besplatna online edukativna aktivnost „Osmišljavanje marketinških i PR aktivnosti temeljenih na konceptu zelenog poslovanja“ koju će voditi gđa. Snježana Turalija, vlasnica tvrtke GREENiKA, poslovno savjetovanja za održivu gradnju i kružno gospodarstvo.

Cilj edukacije je osmišljavanje oglasnih kampanja, razvoj pojedinačnih video i audio materijala prigodnih za Youtube kanale i ostale društvene mreže…Kako osmisliti učinkovitu oglasnu kampanju i doprijeti do ciljane skupine, a pritom ostvariti koncept zelenog poslovanja? Koje su marketinške i PR aktivnosti najbolje za moje poslovanje?

Na navedena i mnoga druga pitanja odgovore i savjete dati će gđa. Snježana Turalija, vlasnica GREENiKA, obrt za savjetovanje, trgovinu i ostale usluge za konzalting iz područja kružne ekonomije, održivosti, zelene gradnje i međunarodnog certifikata zelene gradnje DGNB. Područje interesa Snježane Turalije kroz čitavu karijeru je obilježeno razvojem ekonomskih, okolišnih i održivih strategija, stvarajući veliku mrežu poslovnih dionika, mentorirajući mlađe generacije zaljubljenika u zaštitu okoliša i održivi razvoj da implementiraju strategije, proizvode i usluge u institucije i tvrtke u kojima djeluju, kombinirajući komunikacijske vještine, procese brzog učenja, usklađivanje ambicija i opredjeljenja za osiguranje ciljeva i vizije poslovnog i društvenog napretka u cjelini.

Edukacija je besplatna, a zbog ograničenog broja sudionika potrebno je izvršiti prijavu putem sljedeće poveznice Osmišljavanje marketinških i PR aktivnosti do srijede 19. studenog do 09,00 sati. Svi prijavljeni naknadno će dobiti poveznicu za priključivanje online edukaciji.

Više informacija o globalnim događanjima na sljedećoj poveznici: https://www.genglobal.org/gew

Print Friendly, PDF & Email