NEWS
VALAMAR-S-sezona

Besplatna interaktivna radionica za poduzetnike – „Osvještavanje vlastitih potencijala“

18.04.2023. 14:00; ; Početna / Gospodarstvo / Besplatna interaktivna radionica za poduzetnike – „Osvještavanje vlastitih potencijala“
Ivana

U Poduzetničkom inkubatoru Poreč u Žbandaju u petak 21.04. u vremenu od 11,00 – 16,00 sati održat će se besplatna interaktivna radionica za poduzetnike „Osvještavanje vlastitih potencijala“. Radionicu će voditi Ivana Radić (PResent communications), predsjednica Međunarodne mreže poslovnih žena i biznis terapeutkinja koja poduzetnike i poduzetnice želi učiniti što uspješnijima u njihovom poslovanju.

O radionici:

Osvještavanje vlastitih potencijala omogućuje nam da se lakše nosimo sa svakodnevnim poslovnim i privatnim situacijama. Kroz ovu radionicu svaka osoba će imati prilike osvijestiti vlastite snage i slabosti i kreirati neke nove ideje i načine djelovanja koji će joj pomoći da bude uspješnija/i i zadovoljnija/i. Koristit će Poins of you metodologiju- 360 layout chart, Potential me chart. Korištenjem asocijativnih karata dobivamo uvide u svoje nesvjesno koje puno bolje pokazuje što nam je važno i zbog čega. Kroz radionicu polaznici će naučiti i kako vladati svojim verbalnim i neverbalnim znakovima i kao se predstaviti u najboljem svjetlu. Postavljat će ciljeve i raspisati akcijski plan za njihovo ostvarenje.
Broj sudionika je ograničen i stoga je obvezna prijava na e-mail adresu ani[email protected] najkasnije do četvrtka 20.04. do 12 sati.

Ovo je samo jedna u ciklusu radionica za poduzetnike koje Poduzetnički inkubator Poreč organizira u travnju, svibnju i lipnju ove godine. Više detalja dostupno je na facebook stranici Poduzetničkog inkubatora Poreč.
Radionice su 100% financirane iz Javnog poziva za podnošenje prijava za sudjelovanje u postupku testiranja standardiziranih usluga za poduzetnike i certificiranja postupka pružanja standardiziranih usluga u okviru projekta “razvoj mreže PPI” putem HAMAG BICRO-a – FAZA 2?.

 

Print Friendly, PDF & Email