Baderna slavi Svetu Mariju Malu uz svečanu misu, predstave i sportske turnire

03.09.2021. 18:29; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Baderna slavi Svetu Mariju Malu uz svečanu misu, predstave i sportske turnire
najava sv. marija mala

Predavanjem za djecu Astronomskog društva Višnjan i profesora Korada Korlevića večeras (03.09.2021.) u 19.30 sati na polivalentnom igralištu počinju događanja u povodu obilježavanja blagdana Svete Marije Male u Baderni, zaštitnice ove župe.

Sutra (04.09.) u 20 sati na istom mjestu na programu je stand up komedija Blogera Krule, dok je dan kasnije u jutarnjim satima organizirano na Rušnjaku natjecanje u gađanju glinenih golubova i u 10.00 sati start dječje biciklijade.

Na sam blagdan zaštitnice u srijedu, 08.09. u 11.00 sati održat će se sveta misa u župnoj crkvi u Baderni. Istog dana u večernjim satima spod ladonje kod crkve održat će se predstava Teatra Naranča „Moje istrijansko korona vjenčanje“, dok je drugi dan u 19.00 sati na istim mjestu njihova predstava „Vitez željeznog srca“.

U subotu u 11. 09. u 18. sati na polivalentnom igralištu održat će se utakmica mještana mjesnog odbora Baderna.

Proslava blagdana Svete Marije Male održava se uz poštivanje svih važećih epidemioloških mjera i preporuka HZJZ, bez publike na sportskim natjecanjima, dok je za predstave broj mjesta ograničen i popunjavat će se po dolasku.

Organizator je Mjesni odbor Baderna, uz potporu Grada Poreča-Parenzo.

Print Friendly, PDF & Email