AZRRI: Promotivna ponuda za građane u cilju daljnjeg očuvanja autohtonih pasmina Istre

22.04.2020. 14:06; ; Početna / Gospodarstvo / AZRRI: Promotivna ponuda za građane u cilju daljnjeg očuvanja autohtonih pasmina Istre
azrri-istrijana

AZRRI – Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin uslijed novonastale epidemiološke situacije po pitanju koronavirusa COVID-19, donijela je odluku o plasmanu i distribuciji svježeg mesa i suhomesnatih proizvoda na bazi mesa istarskih autohtonih pasmina za građane Istre i Kvarnera. S obzirom na preporučene mjere ograničavanja kretanja ljudi, usluga i roba te u cilju upoznavanja građana s posebnostima mesa istarskog goveda – boškarina, AZRRI je omogućio prodaju i dostavu svježeg mesa i suhomesnatih proizvoda na kućni prag građana.

Svježe meso istarskog goveda – boškarina može se naručiti u dva obiteljska paketa, mali i veliki po promotivnoj cijeni 72,00 kn/kg. Mali obiteljski paket uključuje 6 kilograma mesa po cijeni od 430,00 kn, dok veliki obiteljski paket sadrži 10 kilograma mesa te može se naručiti po cijeni od 720,00 kn. Moguća su minimalna odstupanja u cijeni jer ona ovisi o točnim količinama mesa prilikom rasijecanja.

Meso sadržano u obiteljskim paketima pakirano je bez kostiju, a radi se o mesu boškarina za gulaš (vrat ili poklopac plećke), za pirjanje ili kuhanje (rebra ili plećka), za fetine (but) te veliki paket sadržava i meso za pirjanje u komadu (mišić ili plećka). U velikom paketu nalazi se i poklon, burger od mesa boškarina.

Zbog velike zainteresiranosti, u promotivnu ponudu su uključeni suhomesnati proizvodi na bazi mesa istarskih autohtonih pasmina te uključuju kobasice od mesa boškarina s malvazijom, teranom i s tartufima, kobasice od mesa istarske ovce s malvazijom i teranom te kobasice od mesa istarskog magarca-tovara. Težina pojedine kobasice iznosi otprilike 200 grama.

Narudžbe se zaprimaju od ponedjeljka do petka, od 7-15h na kontakt email: [email protected] ili kontakt telefon 052 351 570, tako da se rezerviraju količine željenih salama ili vrsta obiteljskog paketa svježeg mesa, navede adresa za dostavu i kontakt broj telefona. Dostava se vrši od utorka do petka za ponudu obiteljskih paketa i suhomesnatih proizvoda na vrata građana Istre i Kvarnera.

Više o promotivnoj ponudi te dodatne informacije mogu se potražiti na službenoj web stranici Agencije – www.azrri.hr

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email