NEWS
valfresco

Javni poziv za predlaganje kandidata za priznanje Grada Poreča-Parenzo Povelju “30.april”

grb-grada-porec
11.03.2019. 08:23; Učitavanja: 146; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Javni poziv za predlaganje kandidata za priznanje Grada Poreča-Parenzo Povelju “30.april”

Na temelju članka 7. Odluke o priznanjima Grada Poreča (Službeni glasnik Grada Poreča, broj 1/01 i 2/03), Povjerenstvo za utvrđivanje prijedloga za priznanja Grada Poreča-Parenzo objavljuje  

JAVNI POZIV za predlaganje kandidata za priznanje Grada Poreča-Parenzo – POVELJU 30 APRIL u 2019. godini  

I.             Pravo predlaganja kandidata za priznanje Grada Poreča-Parenzo, POVELJU 30 APRIL, koje dodjeljuje Gradsko vijeće u 2019. godini, imaju sve pravne i fizičke osobe s područja Grada Poreča-Parenzo.  

II.            Predlagatelji mogu svoj prijedlog dostaviti na adresu: Grad Poreč-Parenzo – Povjerenstvu za utvrđivanje prijedloga za priznanja, do zaključno sa  25. ožujka 2019. godine.            

Osim imena i prezimena, odnosno naziva i adrese kandidata, prijedlog mora sadržavati: životopis, radna i životna dostignuća, a za pravne osobe osnovne podatke, te posebne razloge zbog kojih se osoba predlaže za priznanje.   III.           POVELJA 30. APRIL se dodjeljuje povodom 30. travnja, Dana Grada Poreča-Parenzo, pojedincima iz zemlje i inozemstva za osobne zasluge ili za zasluge koje su postigli kao voditelji nekog procesa ili tima, bilo individualno ili unutar neke pravne osobe, te udrugama i drugim pravnim osobama koje su svojim idejama i njihovim realizacijama doprinijele promicanju imena Grada Poreča-Parenzo i kvalitetnijem stvaranju njegova imagea u širim granicama i na različitim poljima (turizam, znanost, kultura, sport, zaštita baštine, gospodarstvo i drugo).            

Uz Povelju se dodjeljuje i umjetničko djelo.    

Print Friendly, PDF & Email
LaPentola S