NEWS

Autobusi i kamperi i dalje kod Osnovne škole

06.05.2008. 00:00; ; Početna / Novosti / Svakodnevnica / Autobusi i kamperi i dalje kod Osnovne škole
900IMG_2629.JPG

A počela je i nastava. Na parkiralištu kod Osnovne škole "stanje redovno". Usluga je uvela naplatu parkirališta, jasno je na ulazu postavljena i crvena tabla sa cijenama i  ZABRANOM parkiranja za autobuse, kampere i kamione, ali ?
Na parkingu su uredno poslagani domaći i poneki strani autobus, kamion, kamper-dva, valjda su privilegirani 🙂
Prošlog je tjedna UO za komunalni sustav Grada održao Roditeljskom vijeću Osnovne škole Poreč prezentaciju mogućih rješenja istog parkirališta, s naglaskom na jedno rješenje a s kojim se predstavnici roditelja (kako doznajemo iz razgovora sa nekima od njih) baš i nisu usuglasili. No, kako je prezentacija bila bez predstavnika medija, i kako predložena rješenja nisu prezentirana široj javnosti, nismo u mogućnosti reći nešto više  🙁 Možda će ih Grad objaviti na gradskim web-stranicama, što bi svakako bilo za očekivati….
Zanimalo nas je jutros (6.5.08) i stanje na novom velikom parkingu kod groblja, na kojem je uprkos besplatnom parkiranju, brojno stanje vrlo kratko: 2 autobusa, 4 kampera i 1 automobil. Za vrjieme prvomajskih praznika bilo je i 25 kampera, a postavljanjem signalizacije taj će  se broj sigurno u sezoni znatno povećati.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email