NEWS

Asfaltiranja u Brčićima, nova javna rasvjeta u Kukcima i Blagdanićima, uskoro nova rasvjeta i na području Fuškulina, Varvari i Baderne

postavljanje javne rasvjete2
17.02.2021. 14:43; Učitavanja: 170; Početna / Novosti / Iz mjesnih odbora / Asfaltiranja u Brčićima, nova javna rasvjeta u Kukcima i Blagdanićima, uskoro nova rasvjeta i na području Fuškulina, Varvari i Baderne

Grad Poreč-Parenzo nastavlja s komunalnim uređenjem i opremanjem u gradskim i prigradskim naseljima. Ovih se dana radovi odvijaju na području mjesnog odbora Nova Vas, gdje se pripremaju asfaltiranja i postavljanje javne rasvjete. U pripremi je asfaltiranje prometnice u naselju Brčići, odnosno ulice Vala, u duljini od 20 metara i širine četiri metra. Prometnica će spajati postojeće asfaltirane nerazvrstane ceste između kućnih brojeva 5 i 11. 
Također, ovaj će mjesni odbor dobiti i nova rasvjetna tijela, u naselju Kukci, Cerova ulica, te na području naselja Blagdanići. Ukupno će se ugraditi 10 svjetiljki podzemne i nadzemne javne rasvjete u LED tehnologiji, usklađenih s trenutno važećom zakonskom regulativom, kao i najsuvremenijim tehnologijama koje se ugrađuju u sustave rasvjete.

Nakon dovršene zamjene LED rasvjetnih svjetiljki na području grada Poreča, nastavlja se s izgradnjom i dogradnjom postrojenja javne rasvjete na područjima okolnih mjesnih odbora. Nakon spomenutih radova u Novoj Vasi, javna rasvjeta postavit će se i u mjesnim odborima Baderna, Fuškulin i Varvari, a dinamika radova odvija se prema uplaćenim sredstvima komunalnog doprinosa, planovima mjesnih odbora, te sukladno važećoj zakonskoj regulativi. Ulaganja u uređenja porečkih mjesnih odbora nastavit će se i u narednom periodu.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email