NEWS

Asfalt u Mali Maj i Medulinsku ulicu, dovršene i rampe za osobe smanjene pokretljivosti u Špadićima i Stipe Rajka

radovi (2)
02.07.2019. 13:38; Učitavanja: 213; Početna / Novosti / Iz mjesnih odbora / Asfalt u Mali Maj i Medulinsku ulicu, dovršene i rampe za osobe smanjene pokretljivosti u Špadićima i Stipe Rajka

U dogovoru s Mjesnim odborima i građanima, Grad Poreč-Parenzo i u proteklom razdoblju aktivno je radio na komunalnom uređenju porečkih ulica.

Nerazvrstana prometnica u Medulinskoj ulici se trenutno asfaltira u ukupnoj dužini od 299 metara, čime će biti osiguran pristup za 11 stambenih objekata.

Asfaltiranja na području Grada se nastavljaju u ulici Palacina i Punta, gdje su završene pripremne radnje na nerazvrstanim prometnicama, nakon čega će biti položen asfaltni zastor i uređene bankine na ukupno 1000 m2 novih prometnih površina.

Na križanju Creske i ulice Špadići postavljene su rampe za osobe smanjene pokretljivosti te je produžen nogostup na mjestu gdje je nekad bila pješačka komunikacija prema hotelu Park.

Radovi na uređenju nogostupa i prilagođavanju pješačkih prijelaza se izvode i u Ulici Stipe Rajka kako bi se pješački prijelazi prilagodili novoj horizontalnoj signalizaciji koja je nedavno izvedena u toj ulici, a Grad u narednom razdoblju nastavlja s komunalnim aktivnostima i to u Stanciji Portun gdje će se asfaltirati nerazvrstana prometnica na potezu od 170 metara na sjeveru naselja, spojna cesta između naselja Cancini i Stranići u dužini od 430 m te dvije nerazvrstane prometnice u naselju Radmani.

Grad Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email