NEWS
valfresco

Asfaltira se u Varvarima, Mihelićima, Ladrovićima, Cancinima i Stranićima…

Parkiralište Musalež
12.07.2019. 12:58; Učitavanja: 253; Početna / Novosti / Iz mjesnih odbora / Asfaltira se u Varvarima, Mihelićima, Ladrovićima, Cancinima i Stranićima…

Nastavljaju se ulaganja u komunalnu infrastrukturu Grada Poreča-Parenzo, te se ovih dana asfalterski radovi odvijaju na području mjesnog odbora Varvari. Tamo se, u ulici Baldini u dužini od 35 metara osigurava pristup prema kućnim brojevima 29 i 30. Osim navedene lokacije radovi se izvode i u ulici Trsi kod kućnog broja 5 gdje se asfaltira nerazvrstana cesta ispod dječjeg igrališta u dužini od 80 i širine 4 metra. Nakon toga radovi se nastavljaju u naselju Musalež kod dječjeg igrališta, gdje će se postojeće parkiralište proširiti i dobiti pet novih parkirnih mjesta. U Musaležu je nasipan i put kod lokve u dužini od oko 450 metara.

Radovi će se zatim nastaviti na području mjesnog odbora Žbandaj, u naselju Mihelići gdje će se asfaltirati nerazvrstana cesta prema kućnom broju 17 A u duljini od 100 metara, te u naselju Ladrovići prema kućnim brojevima 26 A i 130 u duljini od 400 metara. Istovremeno se odvijaju radovi na nerazvrstanoj prometnici koja spaja naselja Cancini i Stranići u duljini 430 metara, u mjesnom odboru Nova Vas.

U tijeku su i završni radovi na pripremi za asfaltiranje prometnice u naselju Stancija Portun, koji obuhvaćaju nerazvrstanu prometnicu u dužini od 170 metara i širini pet metara.

Asfalterske radove izvodi poduzeće Cesta d.o.o. Pula u sklopu ugovora na izvođenju istih na području Grada Poreča – Parenzo u 2018. i 2019. godini, a investitor je Grad Poreč-Parenzo.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email