NEWS

ASCI nagrade za kampove Plave Lagune

Igor Vidas
24.05.2022. 12:26; ; Početna / Gospodarstvo / ASCI nagrade za kampove Plave Lagune

Plava Laguna za kampove Park Umag i Ulika osvojila je priznanja u kategoriji Top 25 campsites koje po prvi puta dodjeljuje nizozmeski ASCI na svečanoj dodjeli održanoj u Novom Vinodolskom. O najboljim kampovima glasaju obožavatelji takvog načina odmora iz cijele Europe te biraju svoj najdraži kamp u osam kategorija. Ove godine više od 50 tisuća ljudi biralo je svoje omiljene kampove te je tako ova nagrada postala već u prvoj godini jedna od najprestižnijih u europskoj kamping industriji.

Nagrade su u ime Plave Lagune primili direktor PC kampovi Poreč Igor Vidas te direktor Camping Park Umag Luka Zdrilić.

„Izrazito smo ponosni na ovu nagradu jer je to priznanje da Plava Laguna dobro radi, da iz godine u godinu povećavamo investicije u našim kampovima i radimo na kvaliteti kako sadržaja, tako i usluge. Ponosni smo na sve naše zaposlenike iz kampova, bez kojih ocjene gostiju ne bi bile ovako dobre. Prekrasna priroda, održavanje i čistoća te ljubaznost osoblja zasigurno su ono što naše goste privlači i zbog čega nam se uvijek vraćaju“, istaknuo je Igor Vidas, direktor PC kampovi Poreč iz Plave Lagune.

ACSI je europski vodeći specjalist za kampove iz Nizozemske koji od 1965. izdaje zeleni vodič kroz kampove. Njihova web stranica www.eurocampings.eu je najposjećenija europska web stranica s temom kampinga.

Kampovi Plave Lagune posluju pod brendom Istracamping te su u posljednjih nekoliko godina osvojili vrlo vrijedna priznanja. „Ponosni smo što struka kampove Plave Lagune, koji posluju pod brendom Istracamping, svrstava u najbolje u Europi. Ulaganja u kampove u proteklih nekoliko godina su se zaista isplatila što je vidljivo u turističkom prometu, ali i ocjenama gostiju. Plava Laguna nastaviti će ulaganja u kampove u obje svoje kamping destinacije“, ističu u Plavoj Laguni.

Plava Laguna tako je u proteklih nekoliko godina uložila u povećanje kvalitete svojih kampova. U 2018. godini napravljena je potpuna rekonstrukcija kampa Stella Maris u Umagu te uloženo 11,2 milijuna eura u nove smještajne kapacitete, ali i nove sadržaje, poput 829 m2 bazenske površine, grill zonu, sportsko rekreativnu zonu – sa igralištem za odbojku na pijesku te mini golfom, i drugo.

U 2020. godini Plava Laguna je uložila u kamp Park Umag u potpuno novi kompleks bazena Canova pool, uz nove zone mobilnih kućica te premium mobilnih kućica. Investicija je između ostalog uključila i potpunu obnovu vanjskih bazena s ukupno više od 1700 m² vodene površine, a ovaj bazenski kompleks jedan je od najvećih u istarskim kampovima. Ulaganje se nastavilo u 2021. godini s renovacijom šetnice uz more koja je proširena te dopunjena s biciklističkom stazom, a ove godine renovirao se i dio plaže Canova, kao i postava 30 mobilnih kućica uz zonu novog bazena.

 Prošle 2021. godine Plava Laguna uložila je i u kamp Ulika u Poreču, gdje je u potpunosti infrastrukturno i hortikulturno uređena nova zona unutar koje su izgrađena tri potpuno nova bazena te postavljene 22 suvremene mobilne kućice. U kampu Bijela uvala u Funtani, u sportskoj zoni uloženo je u  novi travnjak na malonogometnom igralištu te napravljeno još jedno malo vježbalište za vratare. Ove godine napravljen je prekrasan novi sanitarni čvor, dječje igralište te nova natkrivena grill zona.

Intenzivni ciklus ulaganja u kampove Plave Lagune nastaviti će se i u 2023. godini te nadolazećim godinama. Više informacija o kampovima Plave Lagune pronađite na https://www.istracamping.com/.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email