NEWS
Best of Poreč

Aktivnosti GDCK Povodom Tjedna Crvenog križa u Poreču

2016-05-06_11h34_35
06.05.2016. 11:39; ; Početna / Obavijesti / Aktivnosti GDCK Povodom Tjedna Crvenog križa u Poreču

Uoči Tjedna Crvenog križa od 8. do 15. svibnja, Gradsko društvo Crvenog križa Poreč ove je godine usmjerilo u aktivnosti zdravlja, tako da će osim mjerenja tlaka i šećera u kapilarnoj krvi  na cijeloj Poreštini imati pregršt aktivnosti.

Mjerenje tlaka i šećera realizirati će se uz Udrugu dijabetičara Tar-Vabriga i Dijabetičkoj udruzi Poreč – Sekcija Galija.

Vrlo važno je da naši građani nauče koristiti vanjske defibrilatore koji su smješteni u Gradu, tako da organiziramo dva termina  predavanja za njihovo korištenje u popodnevnim satima, i to u Centru za mlade i prostorima  Crvenog križa Poreč.

Kako smo već uveli tradiciju da u tom Tjednu poklonimo građanima i neku izložbu vezano uz tematiku CK, ove godine imamo izložbu fotografija Ibrahim Malla, koji je službeni fotograf Crvenog križa, a fotografije koje će biti izložene prikazuju ljude u nevolji i našu pomoć. Možete pogledati više o fotografu na stranici www.ibrahimmalla.com

Posebno pozivamo srednjoškolce da se odazovu i pogledaju izložbu, te da je uvrste u tematski plan i njihovih aktivnosti.

U Tjednu koji slijedi imamo i važnu informaciju, a to je da ćemo oformiti i Klub mladih Crvenog križa Poreč.

Planiramo prilagoditi sve aktivnosti mladima, kako bi što aktivnije sudjelovali u našem radu, i bili jak oslonac u zajednici u kojoj žive.

GDCK Poreč

Program “Uhvati ritam 20”

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani