NEWS

Aktivan vikend porečkih odbojkašica

Vije14368-20257
12.02.2024. 10:53; ; Početna / Sport i rekreacija / Aktivan vikend porečkih odbojkašica

Odbojkašice Poreča proteklog su vikenda ušle u puni natjecateljski pogon, tako da se ekipama mlađih dobnih skupina koje su započele takmičenjima krajem siječnja pridružila  prva ekipa. Želja i sportski cilj igračica i uprave kluba u drugom dijelu prvenstva je ostvariti plasman bar dvije ekipe mlađih uzrasta na završnicu prvenstva Hrvatske i što bolji plasman prve ekipe što će se vjerujemo ostvariti u ostvarenoj sinergiji uprave, stručnog tima, igračica i roditelja.

Gostovanjem u Vodnjanu prva ekipa započela je drugi dio prvenstva II HOL zapad. Unatoč tome što je ekipa nastupila nekompletna, djevojke su pokazale vidan napredak u igri naspram prvog dijela prvenstva.
Nažalost, ubilježen je poraz od jedne od ponajboljih ekipa lige, 3:0 (25:13; 26:24; 25:13). Vjerujemo da je to bilo samo zagrijavanje pred domaću utakmicu sljedećeg vikenda u dvorani O.Š. Finida protiv ekipe OK Marčana iz Rijeke.
OK Poreč nastupio je u sastavu : Mihelčić-Štulac, Vošten, Popović N., Mahić, Popović P., Juić N., Došen, Miloš , Juić A. Trenerica Petričević

Vrlo dobra igra djevojčica u Novigradu, okrunjena sa jednom pobjedom i porazom. Sa ekipom OK Veli vrh pobjeda (3:0) i poraz od odlične ekipe OK Pula (2:1). Djevojčice su nastupile u sastavu : Martinčević, Peteh, Vojinović, Velić, Benčić, Šanteković, Mahić, Jakovčić, pod vodstvom trenerice Brletić

U O.Š. Finida domaći nastup su imale mlađe kadetkinje koje su lagano pobijedile ekipu OK Veruda, rezultatom 2:0 (25:15; 25:7), u sljedećoj utakmici protiv ekipe OK Banjole nažalost ubilježen je poraz od 0:2 (22:25; 8:25) u utakmici u kojoj su samo na trenutke pokazale ono što znaju i kako mogu igrati… Mlađe kadetkinje nastupile su u sastavu : Anić, Radanović, Kozomara, Krpan, Vladušić, Gambar, Vekić, Mihelić-Šćulac, Šarac, Došen, Tubaković, pod vodstvom trenerice Petričević.

autor: Odbojkaški klub Poreč (OK Poreč)

Print Friendly, PDF & Email