NEWS
VALFRESCO S-170422

“Advent Poreč”: Doček za najmlađe, živa glazba po ulicama grada i DJ na Trgu Matije Gupca

140_manuel_paljuh
29.12.2021. 10:48; ; Početna / Lifestyle / Zabava / “Advent Poreč”: Doček za najmlađe, živa glazba po ulicama grada i DJ na Trgu Matije Gupca

Na Trgu slobode će prolaznike tijekom cijelog petka, već od 11 sati početi zabavljati Acoustic Fever Trio, nakon čega nastupa Cool Quartet od 13 do 15 sati, potom Malvazija band od 16.30 sati te Blues Brajdersi od 20 do 22 sata.  

Na Rivi će od 11 sati goste zabavljati Rezime Acoustic Trio.

Za najmlađe je u Parku Matije Gupca organiziran dječji doček Nove godine uz mini disco, animaciju i dječji vatromet s početkom u 11 sati,  kao i radionica izrade snježnih kugli u organizaciji DND-a Poreč.

Za sam doček, u Parku Matije Gupca DJ Dejvid će, kao i svake godine, biti zadužen za funky ulazak u Novu godinu, do 2 sata ujutro, sukladno odluci nacinoalnog stožera.

Dodajmo i kako će subota, 1. siječnja biti ispunjena programima za sve generacije. Već od 11 sati na Trgu Matije Gupca okupljene će zabavljati Velvet Echoes Duo, dok je za najmlađe organizirana božićna pustolovna potraga „Nono Mraz u Istri“ IRTA-e.

Na Trgu slobode nastupit će duo Elita&Paolo od 11 sati, a u isto vrijeme na Rivi Discover duo.
U večernjim satima neće nedostajati zabave na svim adventskim lokacijama – od 20 sati Fun Box band, a potom i DJ Johnny B u Parku Matije Gupca, dok će od 19 sati u Eufrazijevoj ulici nastupati Rezime Acoustic Trio, a kod Istarske sabornice Cool Trio.

Opće je poznato da u Istri, za razliku od ostalih županija u Hrvatskoj, a prema odluci stožera CZ nisu dozvoljeni organizirani dočeci nove godine na otvorenom :):):)

Print Friendly, PDF & Email