Najava događanja iz POUPa za ovaj tjedan

poup-logo-v
14.03.2016. 10:11; ; Početna / Obavijesti / Najava događanja iz POUPa za ovaj tjedan

KINO  

17.-19.3.2016. u 18h   ///   Zootropola –  SINKRONIZIRANO NA HRVATSKI!
IZVORNO IME: Zootopia
REDATELJ: Byron Howard, Rich Moore  |  ŽANR: Animirani
TRAJANJE FILMA: 109 minuta

SADRŽAJ FILMA: Zootropola je grad kakav još niste vidjeli. U njemu žive sve životinje od najmanje do najveće i što je najvažnije mogu biti štogod požele. U Zootropoli živi moderno civilizirano društvo, životinje hodaju na dvije noge i odijevaju se za posao.

17.-19.3.2016. u 20h   ///   Trilogija Različita: Odana 1. Dio – KAT 12
IZVORNO IME: The Divergent series: Allegiant part 1
REDATELJ: Robert Schwentke   |  ŽANR: avantura, SF
ULOGE: Shailene Woodley, Zoë Kravitz, Miles Teller
TRAJANJE FILMA: 110 minuta

SADRŽAJ FILMA: Što ako je cijeli tvoj svijet bio laž? Što ako samo jedno otkriće, baš kao i samo jedna odluka, može promijeniti sve? Što ako ćeš zbog ljubavi i odanosti napraviti neočekivane stvari? Nakon što je društvo u koje je vjerovala uništeno nasiljem i željom za moći, Tris se zajedno s Tobiasom odlučuje otići i istražiti granice svijeta koji ne poznaje. No, nova otkrića i istine koje izlaze na vidjelo ponovno će zahtijevati od Tris da se suoči s nepredvidljivošću ljudske prirode, ali i sa samom sobom. Istovremeno, i Tris i Tobias moraju se suočiti s činjenicom da se njihov položaj u društvu promijenio, te oni koji su bili privilegirani to više nisu.

OBRAZOVANJE

Obrazovna djelatnost Pučkog otvorenog učilišta Poreč obavještava sve zainteresirane da započinje novi ciklus verificiranih tečajeva stranih jezika, programa osposobljavanja i kreativnih radionica.

Računovodstveno – knjigovodstveni referent, dadilja, njegovatelj, maslinar, verificirani strani jezici…samo su neki od obrazovnih programa koje možete pohađati u Pučkom otvorenom učilištu Poreč.

Za informacije i prijave javite se na broj telefona 887-216.

Više na web stranicama www.poup.hr.

 

Želite li učiti strani jezik prema europskom referentnom okviru za jezike i svoje znanje upisati u radnu knjižicu? U Pučkom otvorenom učilištu Poreč pohađat ćete nastavu engleskog, njemačkog ili talijanskog jezika dvaput tjedno u popodnevnim satima, uz iskusne stručne stalne predavače. Nastava se odvija prema provjerenim metodama poučavanja, u suvremeno opremljenim učionicama i uz kvalitetnu organizaciju. Programi su odobreni od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Obratite nam se s povjerenjem na broj telefona 887 – 216 ili na e-mail [email protected].

 

Mješoviti pjevački zbor «Joakim Rakovac» počinje s radom te poziva sve ljubitelje zborskog pjevanja im se pridruže tako što će se javiti na audiciju koja se održava ponedjeljkom i četvrtkom u 19.30 sati u prostorijama zbora (bivši Roxy bar, između zgrade Učilišta i Gradske uprave).

Postanite član porečkog gradskog zbora!

Informacije možete dobiti na broju telefona 887-216 ili putem e.maila [email protected].

 

LIKOVNA DJELATNOST

SAMO JE VRIME KIČ / Drago Orlić

MALA GALERIJA (Narodni trg 1) 17.03. – 09.04. 2016.,

OTVORENJE IZLOŽBE: 17.03.2016. u 19.00

Radno vrijeme galerije:

svakim danom osim nedjelje i praznika od 10.00 – 12.00 i 17.00 – 21.00

 

Print Friendly, PDF & Email